För alla Frisk eller Sjuk Humor Resor

Till Vilda Västern

2012/06/07

Imorgon bär det iväg till Vilda Västern, med andra ord High Chaparral! En hel eftermiddag och kväll med upplevelser och redan nu vet jag – mycket skratt och tokerier.

När jag tänker på Vilda Västern är det ”Den onde, den gode och den fule” som direkt ploppar upp. Undrar varför det inte kunde vara ”Lilla huset på prärien”?

Förmodligen för att en stentuff Clintan tilltalar mig mer än en ”pappa-på-lilla-prärien” med ett hår som får tankarna att sväva iväg till ett björnarsel. Det var faktiskt en ganska töntig serie…

Macahans var bra med den halte vindpinade Zeb. En riktigt karl som rakade sig med yxa. Skulle man fått för sig att ansa till ”pappa-på-lilla-prärien” skulle man fått använda åkgräsklippare.

Problemet som nu uppstår igen…Packångest…

En sabla natt och hur mycket i klädväg kan man behöva? En riktig cowboy tror jag varken badade eller bytte kläder särskilt ofta. Åtminstone är det inga sådana scener som etsat sig fast. De brukade väl bara hasa ner understället och dutta sig lite i armhålorna. Kanske tömma ett krus med bourbon över huvudet? Flytta den feta cigarren från ena mungipan till den andra och så var den toaletten avklarad.

Jag gör nog som vanligt. Kör lite ångest nu en stund och sedan får jag en jävla fart och vips så är packningen avklarad. Det viktigaste som ska med är ett gott humör och det har jag faktiskt redan packat ner.

Tjo hopp, ha en trevlig kväll. Nu ska jag laga tacos och ladda om inför morgondagen!

Kram kram

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frodig Husmor 2012/06/09 at 10:35

    Mär jag var liten (jodå, jag har varit liten…) kysste jag teverutan när Manolito visade sitt tryne där… Tänk vad mycke konstigt man gjort – jag menar, det var ju för bövelen en LITEN spenslig o klenbygdds karl, såna vill vi ju inte ha – eller hur???

    Kram på dig!

    Frodig Husmor i klorofyllet

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam