För alla

Tillbaka med skrurtrasan i högsta hugg

2010/10/07
Halleluja! I´m back! Städdjävulen angrep mig idag hårt och skoningslöst och min deppighet och trötthet fladdrade bort ibland skurtrasor och toalettborstar. Skönt! Kan komma hem på söndag kväll och påbörja en ny arbetsvecka i ett hem som inte längre känns som en sanitär (o)lägenhet. Ja, så farligt har det kanske inte varit, allt är ju relativt. Finns säkert många som tycker jag har det tipp topp när jag själv upplever ett kaos.

Skönt att få vara ledig imorgon och bara få ta dagen som den kommer. En helg helg i Helsingborg med tillhörande Danmarkstripp och lite hundledig igen.
C fyller 50 år och har snart haft sin sista dag som 49-åring. Tror inte att det är aktuellt att ladda upp med Viagra ännu och känner att han fortfarande har ett hyfsat minne och han kissar inte på sig.
Alla våra fem barn med respektive (ja, de som har respektive alltså, de andra har hyfsade möjligheter att para sig med varandra), drar söderut hela helgen. Ska bli kul att få umgås med mina grabbar en hel helg och vi brukar inte ha så tråkigt när vi festar loss på krogen. Den genen har de fått från lilla mamsen i rakt nedstigande led…

Ska vi pejla in det politiska läget lite så kan jag bara säga att Jimmy Åkesson verkligen har personifierat hur himla fult och töntigt det är med folkdräkt. Han ser ut som en blandning av Harry Potter och Nils Holgersson med inslag av en sparris. Hur dum kan man vara på en skala?
I vanlig ordning måste jag påminna mig själv om att inte reta upp mig, då jag vet att den siste idioten ännu inte är född.
Synd om alla som brukar bära folkdräkt för att de tycker det är snyggt (hmmm), tänk om de från och med nu stämplas som SD anhängare? Slut på knätofsar och virkade hättor kära medborgare…

Avslutningsvis kan jag meddela att Cillit Bang är ett underbart rengöringsmedel. Finns olika varianter för olika sorters smuts. Tänk vad enkelt det skulle vara att kunna spraya bort lite skit här och där när man känner för det!

Ha nu en trevlig helg kära vänner och tack för kommentarerna på min blogg. Alltid välkommet och känns bra för det lilla egot.

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam