För alla Frisk eller Sjuk

Tillbaks i leken

2011/09/12

På benen igen efter en dryg vecka med feber och annat smått och gott som kommer med en rejäl förkylning. Bara att konstatera att när man är vuxen är feber rent för jävligt. När man var yngre kunde man pilla i sig ett gäng huvudvärkstabletter och hålla sig upprätt, men det var då det…

Började gårddagen med att ta en dryg timmes promenad med hunden och som bonus på den utsvävelsen trampade vi till oss ett par rejäla blåsor på hälarna. Så idag har jag gått i träskor på jobbet, inte så klämkäckt men de är iallafall i päls och leopardmönstrade.
Sedan var inte söndagen speciellt upplyftande med tanke på 11 september och Jönköpings egen Stefan Lihv som så tragiskt gick bort. Men man påminns om vad mycket man har att glädjas och vara tacksam över.

Idag har arbetsdagen bara svischat förbi. Skönt att komma hem och inse att byggjobbarna mittemot vårt sovrumsfönster har glömt radion på…
Inte på den lägsta volymen heller. Blir en kul natt…
Men visst, lite sommarfeeling skapar det ju!

Nu när jag har blivit så duktig på att ladda ner bilder så kommer här en bild på mitt gulliga barnbarn Elvin. En härlig kille som redan varit på sin första After Work i Jönköping.

Ja, detta var väl ett litet fint ”potpurri” inlägg…

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam