För alla Humor

Tjockatantenistan väller ut

2012/04/20

Äntligen fredagskväll! Längtade redan i morse till kvällen, myskläder, soffan, lite gott mums (fettsnålt eller hur var det nu?), lite skönt fotasmek av C. Men hur blev det då?

Jo, min datanörd till väninna ringer och vill komma redan ikväll för nu jävlar ska vi jobba! Hon är en riktig superdatanörd som lever på att marknadsföra företag på internet. För att ni inte ska tro att jag umgås med fula, töntiga människor så är hon faktiskt inte speciellt ful, fast hon är en datanörd…

Nu ska hon nämligen lansera tjockatantenistan ”all over the place” och nu ska jag optimeras, publiceras, lobotomeras, affillieras, kopieras och fasen och hans moster! Har ingen aning men jag gör som hon säger och häller i henne lite vin mellan varven så hon håller sig lugn.

Så nu sitter vi här bredvid varandra i min matsal som två skolflickor (något överåldriga utan knästrumpor) och jobbar för fullt. Funderar på om jag skulle smita upp i min garderob och ta på mig en knytblus, veckad kjol och lågklackade pumps för att riktigt få in den rätta fealingen som ”business woman” .
Nä, sitter nog kvar i mina myskläder och funderar på om det skulle kännas bättre om jag hade skägg? Har nämligen även ett lösskägg på lut.

Sneglar lite på min söta väninna och undrar om hon skulle tycka det vore kul med lite lösskägg såhär på fredagskvällen?

C är överlycklig och hjular för fullt i köket. Ikväll slipper han en snarkande knubbsäl i soffan. Inte heller behöver han sitta uppe halva natten och prata känslor, relationer och funderingaröver livet och 180 kniviga frågor. Ikväll löser vi inga världsproblem eller skapar nya – idag gör vi oss framgångsrika!

Nu måste jag nog sluta och koncentrera mig på viktigheterna. Nu ska jag visst ”signa up” mig på ytterligare en grej. Undrar om hon driver med mig? Tänk om posten ringer på måndag och kommer med långtradare och lastar ut grejer jag beställt från internet? Hoppas isåfall att det är vettiga grejer och inte för många uppblåsbara Barbaras, buttplugs och dubbeldildos.

Back to work! Ha en underbar helg. Det ska jag också ha – så fort slavdrivaren har åkt hem.

Kram kram
Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 8 sätt att tjäna pengar på din blogg 900 kunder | Mobil Hemsida 900 Kunder 2012/04/24 at 18:45

    […] precis satt upp ytterligare en bloggare till att tjäna pengar på sin blogg…  Vi är på gång men under veckan är den […]

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam