För alla

Trööööött

2010/12/06

Om det skulle finnas en tävling om världens tröttaste person så skulle jag definitivt stå på segerpallen. Inte på varken bronsplats eller silver – utan guld! Jag är så trött…

Vet att jag har en härlig ledig vecka att se fram emot i januari men just nu är jag skit, slut. Känns som om jag skulle kunna sova i just en hel vecka. Alla på jobbet snorar och hostar, ligger hemma i feber och det vill jag ju inte. Men ibland skulle det vara skönare om det bröt ut en förkylning så man blev golvad och sedan kunde liksom börja klättra uppåt från noll. Som det känns nu är jag precis som vädret, under noll.

Skönt att det kommit mer snö i helgen. Tyckte det började tunna ut lite. Ett helt dygn fick vi behålla vår snöskyffel, sedan dök ”Kalle klåfingrig” upp och snodde den. Väldigt mycket billigare än att köpa en egen men hur fan tänker man?

Påminner mig om när syrran köpt en ny bilbarnstol för många år sedan och någon knackar rutan och snor den och ingenting annat. Hur tänker man som förälder när man sätter sin unge i en snodd bilbarnstol?

Men jag känner mig lugn, alla får äta sin egen skit en dag – även om det tar väldigt mycket längre tid för en del innan de får igen. Känns ändå skönt att veta att det är just så.

Såhär i juletid ska man ju var from, så jag har köpt 24 snöskyfflar och jag sätter ut en varje kväll. Vidare har jag lovat mig själv att inte köra över en endaste vildsint pensionär, varken på parkeringplatsen eller i kön på ICA – även om jag blir vansinning på att de kör som om de vore själva på hela planeten och har mest bråttom av alla på hela jorden.
Jag är from…undrar om det är en sjukdom med symptomen skittrött?

Gäsp, nu är det dags att sätta ut snöskyffel nummer 6 i raden. Önskar jag vore ett tekniskt monster som hade kunnat sätta fast en liten bomb någonstans på den. En sådan där liten, liten bomb som typ bara skulle spränga bort några viktiga fingrar. Hjälp, förlåt, nu glömde jag ju att vara from…

Ha en underbar kväll och sov så gott!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam