För alla

Utleverans

2014/01/23

skrivkrampJag har faktiskt haft skrivkramp. Får det ibland och det är jättejobbigt.

När man väl får huvudet och fingrarna att synkronisera igen är det som en förlossning och jag mår jättebra. Kan också liknas vid en veckas förstoppning och känslan när det liksom lättar och man flyger ut från dasset med ett fånigt leende på läpparna.

Har ju hänt en massa kul sedan jul och jag har inte kunnat få ner ett skit på pränt.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Vad har hänt?[/typography]

Har varit i Spanien en vecka och frusit. Ja, inte hela tiden. På dagtid mellan kl 11-16 var det ca 20 grader varmt och perfekt väder för långpromenader och sköna vilopauser på uteserveringarna som kantar stranden.

La Mata strandpromenaden.

La Mata, min kompis superfina lägenhet med närhet till strand, matställen, barer och mataffärer. Kan inte bli bättre och som jag sagt innan, den som lider av sunt förnuft, ordning och reda får gärna hyra detta. Lägg ett mail till mig så ombesörjer jag.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Influensa[/typography]

Sedan har jag hunnit med influensa. Hög feber, ont i skinnet och totalt utslagen. Sedan toppade vi med lite snuva. På detta lägger vi det ljuvliga vädret som får mig att frysa dygnet runt både inom- och utomhus. Då tänker jag på alla hemlösa och fryser lite till.

Sedan blir jag förbannad och tänker på alla underbara människor som i juletid har gjort egna insamlingar med matkassar och julklappar till behövande familjer, där det sedan visar sig att folk som inte alls varit i nöd utnyttjat detta och roffat åt sig. Kanske stiger temperaturen i kroppen lite då och jag blir så förbannad på oärliga människor.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Årstiden som är[/typography]

tungsintLite tungsint är det lätt att bli denna årstid och jag är fan inget undantag. Känner hur jag måste ta en paus från media mellan varven och då menar jag nyhetsrapporteringar och förnedrings-TV. Ibland tänker jag att människors sunda förnuft måste ha flugit sin kos.

Har alltid haft en mun som ibland har gått fortare än hjärnan och liknat det vid att man torkar sig ju inte i arslet innan man har skitit. Men nu måste jag säga att nu ska man ju för fan torka sig i röven innan man ens har tänkt äta!

Men jag vill som sagt försöka hålla mig till den positiva planhalvan och definitivt gå min egen väg, om än ibland med stort besvär.

Glädjande i min värld är att jag lyckats tappa 11 kg på vågen. Ja, alltså inte på vågen men i vikt. Tänker i mjölpåsar och det blir drygt fyra stycken 2,5 kg påsar mjöl och det är rätt tungt att släpa runt på. Resan går vidare och jag kämpar på med en diet som tydligen passar denne kroppen, Dukan-dieten.

Vidare har jag i dagslägset minst tre nära vänner som mår förträffligt bra och deras glädje smittar av sig på mig. Tack för detta säger jag och såklart är ni en bidragande orsak till att min skrivkramp äntligen släppte. Det är verkligen ett ordspråk (precis som många andra) som stämmer, delad glädje är verkligen dubbel glädje!

tunnel

tunnel1

 

 

 

 

Såklart har jag kryddat min vardag med lite ”vardagsedge”. Här kommer ett litet axplock:

♥ Duschat med glasögonen på.

♥ Faktiskt inte skitit ner mig men tvingats besöka diverse offentliga toalettmiljöer jag helst skulle sluppit. Och absolut inte tvingats sitta där så länge. Tack gode gud för tvåltricket eller vem det nu var som uppfann det. (Skumma upp tvål ordentligt i handfatet med vatten så det blir lite härligt tvåldoft – istället).

♥ Borstat tänderna i Hydrokortison-salva.

♥ Blivit skimmad. För ev. retards: mitt kontokort har blivit kapat men ingen större skada skedd. De skulle definitivt valt ett annat offer. Nuförtiden är väl kanske inte pengar direkt runda men mitt motto har alltid varit – de är runda för att de ska rulla! (Syrran hade ett annat motto, de är platta för att de ska kunna staplas).

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Livet går vidare trots årstiden[/typography]

Vidare är biljetterna till Sweden Rock inhandlade och även boendet fixat. Så nu blir det verkligen av tillsammans med sönerna, syrran och hennes underbara söner!

rock

Bestämt mig för var nästa tatueringar ska hamna då jag haft som mål – inga nya tatueringar innan viktminskning. Spännande värre!

(Tror till och med att min älskling C snart är redo för sin första ”gaddning”).

Lämnat min älskade Harley Davidson till försäljning. Lite gråt såklart men kändes oerhört bra att extrapappa Arne och hans Yvette fanns vid min sida under det smärtsamma ögonblicket när pärlan åkte iväg.

Och ikväll, en sådan glädje! Kompisen G fixat biljetter till Thomas di Levas konsert på Spira i Jönköping nästa lördag. C lite lagom ljummen men han blev ju otroligt glatt överraskad av Thorsten Flink i somras så ja, detta kan ju bli bra! Att kliva ur sin ”comfort zone” kan bli ett spännande äventyr och facit har man ju inte förrän den ev. skadan redan är skedd.

Så med tanke på detta så är jag nog trots allt på den positiva planhalvan.

Häng i gott folk, det går mot ljusare tider och som Thomas di Leva säger: – Vi har bara varandra!

Kram kram ♥

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam