För alla

Vännen min

2007/11/23

Det är så härligt med vänner. Har en kär vän som jag har busat mycket med och hennes dåvarande man sa när vi två träffades, att det här kommer aldrig att sluta bra. Men det gjorde det, vi är förvisso båda skilda och sitter i nya förhållanden men vi har haft rasande kul. Samtidigt har det varit många, djupa hål. Mycket tårar, mycket ångest men ändå en brinnande längtan av ett fullkomligt liv. Ledtråden och rättesnöret för oss båda har varit och är – kärleken – den kämpar man för.
Träffades igår över en kopp kaffe, något som inte är vanligt nu för tiden. Hon sitter med relativt små barn så vi har liksom inte precis samma intressen om man säger så. Det som ändå är så otroligt skönt är att utan att behöva säga det så vet vi båda att vår vänskap är för alltid och fast vi lever olika liv så känner vi oss trygga med varandra. Kan ju inte lova att hon känner precis som jag men jag känner mig iallafall trygg med henne.
Tack kära ”sister of no mercy” för att du finns och för att du är precis den underbara person som du är.

Citerar dig fritt:
– Jag ångrar ingenting av mitt liv och skulle inte vilja ha något ogjort för då skulle jag ju inte ha blivit den människan som jag är idag.

Så sant, så sant. Min tanke har alltid varit och är att allt skit som händer har en anledning och det kommer alltid något positivt ur det. Man ser inte alltid sammanhanget, det kan ta år innan man luskat ut det men det blir alltid en pluspol till minuspolen.

Önskar alla en trevlig helg och vårda era vänner. De är de enda ni har kvar när det stormar, tro mig. När din käresta en dag går bort, har du tur och har skött dina kort väl och varit en bra vän så förhoppningsvis finns det alltid en god vän som vill dela med sig av sin värme.

Ibland blir jag lite ”deep”…Tänk om jag ibland kunde bli lite ”thin” också…

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam