För alla

Vänner

2013/05/30

VännerVilken härlig kväll det blev, en onsdag sådär i maj månad. Väldigt längesedan jag kunde sammanstråla med mina väninnor i småland och med kort varsel blev vi ändå några stycken. Precis så som jag vill ha det. Enkelt, anspråkslöst och trevligt.

Älskar det spontana och oväntade. Min älskade M som helt plötsligt kommer på nästan hemma att hon glömt betala sin nota och får cykla tillbaka. Datanörden som är helt utsvulten på party och vill festa natten lång. Chauffören som får en påse ”gott & blandat” med sig hem. Vilken tjej i dagens läge gråter inte glädjetårar över en ”goodiebag” fylld med chips, cheez doodles och ett rykande färskt nummer av ”Teknikens Värld”? Hur jag och G fullkomligt kissar ner oss av skratt på Statoil när hon ska köpa cigg och börja röka vid 50 års ålder. (Stor eloge till Statoil Värnamo som har så härlig och trevlig personal).

Fy fabian, vad jag är lyckligt lottad av att ha så många sköna människor i mitt liv. En speciell tanke går till min vän som jag alltid spelar på hästar med varje vecka. Vi vinner inte ett skit, men vi håller hoppet uppe!

Tänk också vad trevligt det kan bli när de kommer ner till Skåne och beblandar sig med alla underbara nya/gamla vänner där.

Fast lite småsnål är jag allt. Vill inte dela med mig av precis allt i mitt älskade Höganäs. Det är ju ändå mitt! Min pub och mina matställen. Mitt hus och min Arne. Min Mia och min Pia. Och mina ramslökstroll ger ni fan i!

Mitt

Tänk ändå vad härligt och berikande det är med vänner. En vän är något man har på livstid. Kanske inte alltid finns i ditt liv, men har betytt otroligt mycket. Betyder otroligt mycket och kanske inte alls finns i ditt liv, men finns alltid där. Eller kommer att finnas där!

Tänk

Hängde ni med på den?

Skitsamma, ikväll är jag glad att jag får vara jag och att jag har så många vänner som ändå på kort varsel vill käka en kvällsmat med mig och bara vara!

KÄRLEK är det till er alla  – inte bara till vännerna ikväll, utan till alla som delar sitt liv med mitt!

Vi har ju som bekant bara ett liv så låt oss göra det bästa av det!

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam