För alla

I väntan på lusten

2017/02/23

lustaEn liten, liten spirande känsla denna veckan om att det kommer en vår som förhoppningsvis har med sig lite energi och lust i bagaget.

Inväntar det där rycket som gör att jag tar tag i mitt nästa projekt – kalkmåla mina köksbänkar. Innan jag har gjort det är det knappast lönt att tvätta ur varken köksskåp eller torka köksluckor. Inte heller damma några kökshyllor eller sortera mina kryddor i bokstavsordning. Ja, jag vill helst ha mina kryddor i bokstavsordning. Nåväl, rätt var det är så får jag ett ryck, det skulle bara vara kul om det rycket kom – typ snart.

För sedan väntar trädgården och jag längtar verkligen till varmare väder så jag kan börja fixa till. Har iallafall börjat kika på smidiga bevattningslösningar till växthuset då jag inte längre är hemma i veckorna som jag var förr. Ska inte heller odla så mycket i år men det säger jag i och för sig varje år.

Sedan skulle det också vara väldans trevligt att börja dejta lite också. Du får inte vara så kräsen säger en del vänner men jag tänker att det är precis vad jag måste vara. Finns ingen som är felfri, faktiskt inte ens jag (!?) men det kan ju vara lite lagom proportioner på bagaget man släpar med sig in i en ny relation.

Har iallafall kommit så långt att jag tycker det är kul att gå ut igen och träffa folk. Hittat ett perfekt ställe för fredagens AW (AW=after work för ev. retards) som besöktes förra fredagen och det blir det repris på imorgon. Vettiga priser, gott tilltugg, vuxna och snygga människor. Perfekt eftersom jag avskyr fula människor, (och fula barn).

Men först väntar något som är mindre kul…

bGynekologen.

Det är bra att checka läget på våning ett mellan varven och det är bara att göra det. Tydligen ska jag ha en manlig denna gången och min stora fasa är om det skulle vara en riktig pudding sådär en 15 år yngre än mig själv. Vilket är ganska troligt.

Kan inte bara vara jag som brottas med tankarna: Hur mycket ska man ansa till det? Vill ju inte direkt ligga där med en bäver i klykan, inte heller får han ju tro att jag kandiderar till århundradets porrfilm, så nu gäller det att hitta en gyllene medelväg om man säger så…

Inte heller får man ta på sig en för kort tröja, för att förflytta sig den där dryga metern från omklädningsbåset till den härliga britsen med en tröja som slutar strax under naveln, gör att man känner sig som en tioåring som nyss kissat ner sig. Måste liksom täcka härligheten lite lagom.

Valet av strumpor är också väldigt viktigt. Inte för att det skulle hända på denne kroppen men ett par knästrumpor i nylon går fetbort. Särskilt den där varianten i snygg beige… Får benen att se ut som två brännbollsträ som är ute på turné. Nej, här kommer vi att satsa på ett par svarta korta sockor utan hundhår.

Släppa väder är inte heller att rekommendera så idag har jag inte ätit brysselkål kan jag säga. Imorgon blir det heller ingen lunch för här riskeras inga okontrollerade utsläpp. Ja, ibland är det faktiskt jobbigare än vanligt att vara kvinna.

Längtan och nyfikenhet

Trots att man nu har uppnått en viss ålder där knäskålarna börjat slacka lite, tårna ser om möjligt ännu festligare ut och det är lite mjukt fluff här och där så är det ändå skönt att fortfarande vara nyfiken på livet. Vilja lära sig nya saker, vilja uppleva nya saker och njuta av det som redan uppnåtts.

Att brösten lever sitt eget liv och man ser ut som ett ”roadkill” efter en sen kväll får man liksom ta med i beräkningen. Jag inser att om jag nu begåvas med en man till i mitt liv (eller flera), så är risken stor att hans arsle kommer att ha vissa likheter med en elefantröv och att där kommer att vara lite fluff här och där. Kanske också behöver ha ett strykjärn till hands för att pressa ut fejset efter en sen kväll, men skönt vore det ju om han åtminstone inte behöver lägga ut tänderna i ett glas Corega Tabs om natten.

Spännande – att inte veta vad som väntar…

Men – imorgon är det iallafall fredag och denna veckan har varit helt galen arbetsmässigt och det känns positivt! Igår var jag norrut och besökte en verkstad där man fick byta skor. Att hitta ett par arbetsskor i storlek 36 var inte möjligt så jag fick hasa mig runt i ett par för stora skor där en härlig liten metallspåne letade sig in och fastnade i foten. Tillsammans med en reflexväst så kan jag säga att jag kände mig sexig som synden. Hade också dagen till ära fått på mig ett par härliga byxor utan livrem som hela tiden kasade ner och gjorde så att det blåste kallt i myntinkastet.

b2

En liten smygbild…

Som sagt, härligt med nya erfarenheter och härligt att fortfarande och åter igen känna en spirande lust och nyfikenhet för det som komma skall.

Önskar er alla en härlig fredag!

Kram kram

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam