För alla

Vardagsedge

2012/09/09

Jag är en bortskämd jävel – eller inte. Fick världens bästa present av mina jobbarkompisar. Såklart var det någon som kände mig lite bätttre än andra som hade handlat för pengarna som samlats in.

Summerade på ett så fint sätt[highlight] hela jag[/highlight]: Toalettpapper, vin, en dassborste fast en vacker sådan, en askkopp med det här underbara snurrlocket som varenda normal människa har sett i sin mormors kök samt en underbar bok.

”Vardagsedge”.  För ev. retards ska jag inte ens ta hjälp av min kompis Wikipedia utan förklara detta själv.

Vardagsegde

betyder att man vill ha en liten udd på sin vardag, bara för sig själv och kanske om tillfälle bjuds, dela med sig till andra. Här kommer några exempel:

[unordered_list style=”star”]

  • stek bacon i bar överkropp
  • besök någon som har maguinsluensa
  • ställ dig riktigt nära personen framför dig i kassakön
  • cykla med vida byxor

[/unordered_list]

Ja, ni fattar va? Och ni som inte fattar, det här med askkoppen eller vardagsedge, ni är hjärtligt välkomna tillbaka – men detta inlägg är tillägnat alla knasiga  människor i mitt liv som jag fullkomligt älskar och som är min bensin i livet! ÄLSKAR ER ALLA! Har som princip att inte namnge någon men säger som alla stora män ”whom it may consernes”.

Nu kommer lite bilder på min helg, mellan två jobb:

Här är ett typiskt utnyttjande av barn. Vi tvingar två tjejer i 16-års åldern att laga mat och när de är nästan är färdiga med maten kommer mamman och smakar av!

– Här fattas cayennepeppar! Jävla ungar som inte kan krydda rätt!

 

 

 

Jaha, och här ligger barbapappa och inväntar lite gott. Mina tanker går osökt till den lilla smiskfarbrorn ”Sheike” eller vad fan han nu hette?????

 

 

 

 

 

Sannerligen ser vi ut att ha det jättetrevligt. Alla kort blir faktiskt inte bra. Älskar min vännnina tillika mor till en av ynglingarna på bilden, (som jag vill bli svärmor till).

Ja hon ser ut att tillhöra riddarna runt runda bordet,  men det gör hon inte vad jag vet, däremot tillhör hon  klubben ”vi som har ett liv och vet om det”


Och äntligen blev jag till slut ensam med min snurraskkopp och  mitt vin. Nu dricker jag en god ”Cicero” samtidigt som jag röker och lyssnar på Roger Waters. Patetiskt kanske? Skiter jag högaktningsfullt i  – nu har jag min stund och min glädje över alla underbara människor jag har arbetat med under dessa år. Önskar alla lycka till och vill verkligen ge alla ett enda fucking ord på vägen ”kärlek”.

Finns inget vackrare ord och det ordet och känslan som följer det ordet är obetalbar. Kärlek kan du känna till dina barn, hunden, arbetskamrat, en god vän – ja, till alla som du känner lite extra för och- som berör dig!

Och såklart den personen du lever med, men ibland är den självklar och den måste  få vara det ibland, för ibland måste man få ha hela hjärtat uppfyllt av andra människor. Såklart ska jag dela med mig av något som är viktigt för mig.


Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam