För alla

Vi gjorde det!

2013/05/27

P & EDe två medlemmarna i VVM (Våga Vägra Motionera) kom då äntligen till skott och gjorde en aktivitet som inte innefattade god mat och vin.

I dag mina vänner hände det! Se vårt tidigare försök i februari,  Simskolan del 1

(Blev aldrig någon del 2 och kommer nog aldrig att bli det heller. Simbassänger går fetbort, alldeles för mycket kroppar i alldeles för lite vatten).

Vid lunch ringer min älskade vän M och frågar om jag vill hänga med och motionera i elljusspåret till kvällen. Med tvekan svarar jag:
-Eeeh, får se. Beror på när jag kommer ifrån jobbet och om C kan motionera den håriga prylen åt mig. För den kan man inte ha med sig när man ska ”power walka” i ett elljusspår med människor som springer runt med sina fasta skinkor och lår.

Ja, C kunde ta den håriga prylen och dra till skogs. Regnet bryter ut på hemvägen från jobbet men nu är jag MÅLINRIKTAD.

M har sagt att rundan är backig och skitbra för röven. Min röv har bott i källarplan alldeles för länge och idag, döm om min förvåning var jag inte trött!

Ringer således M när jag landat i mitt hem och frågar när vi ska ge oss iväg. Hon svarar med enorm glädje i rösten:
-Det regnar!

När jag snabbt replikerar:
-Det struntar jag i, jag ska gå iallafall, så hördes en liten kvävd stämma i andra änden av luren…

– Jaha, men… ska bara äta lite sallad och byta om, så kom när du vill.

Vilken besvikelse och det var knappt jag mäktade med att stå på mig för vi kunde lika gärna ha hamnat i soffan med varsitt glas rött och tjattrat bort en stund.P & E 2

Men nu var jag ju MÅLINRIKTAD.

 

Sagt och gjort, vi har kämpat backe upp och backe ner och en sådan puls har denne kroppen inte haft på länge. (Sist var nog strax innan stängningsdax på Systembolaget en fredag eller när jag sket ner mig på Jesus födelsedag i Indien).

Efter en dusch och lite mat så mår man gött och nu är jag däremot trött! Vi är så satans duktiga som gjorde detta och till på köpet – en pissig måndag i regn!

 

OS

Nu är vi på G så nu får ni huka er! Här ska slapparslet bort och jag är så laddad! Vet av tidigare erfarenhet att detta kan lägga sig oerhört snabbt men idag, just IDAG, är vi hjältar och totalt oövervinnerliga!

Kram kram

Sprintermästare

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam