För alla

Vilken grej

2014/11/19

Jag sprudlar som en bubblande bubbla i en nyöppnad flaska från Champagne (det är nämligen de enda flaskorna som får kallas Champagne, alltså de som kommer från området Champagne).

Imorgon ska jag åka till Bryssel och ha den stora äran att få besöka EU-parlamentet. Hur detta ska sluta vet man inte och det är just det som är så fantastiskt roligt.

Med facit i hand kan jag kort och gott säga, av det mest oväntade kommer det mest väntade.

Hängde ni med på den?

Har nästan inte haft någon packångest (bara lite). Förvånansvärt lite packning men det måste bero på mina sömlösa trosor (inte sömnlösa), att det tar så lite plats.

Den här otroligt goa känslan innan avresa. Förväntan. Längtar efter att få kliva upp imorgon, en sista ”morning-shit” på sin egen toa och sedan lite tåg och sedan Kastrup. Det obligatoriska ”resekitet” , en öl och en Gammeldansk (eller Jäger) på Kastrup.

Mot okända mål!

Förutom besöket på EU-parlamentet ser jag fram emot

Moule Mariniére

(för ev. retards, Musslor i vitt vin)

….fast jag vill inte ha varken majonnäs eller pommes frites till. Musslorna i sig räcker gott!

Samtal med en gammal vän och samtal med nya vänner. Två intensiva dygn som kräver närvaro, fysiskt och helst mentalt.

Kräver också diverse ”raggarduschar” = nytt trosskydd, ny parfym och lite ny fernissa i fejset.

Däremellan såklart lite sömn, en dusch eller flera och såklart lite eftertanke. ( Inbillar jag mig).

Jamaica


Förutom detta roliga som händer i mitt liv så har min älskade datanörd äntligen emigrerat till Jamaica.

Datanörd

 

Inte fan är jag ledsen för det! Jag måste också åka dit av naturliga tekniska skäl  i slutet på januari. Gud sååå jobbigt….

Jul, jul, strålande jul

Men först har vi lite juletid som står och trampar eller trycks in i vårt medvetande oavsett vilken matvaruaffär vi tvingas besöka.

Har redan denna veckan börjat ett sjuhelvetes julfirande. Upp med en ljusslinga på toan så att C vet vad som väntar. Första julen på hemmaplan sedan många år och nu ska det glimra och gnistra och tomtarna ska visa röven i varenda vrå. Nästa vecka börjar det på allvar. Då ska julhelvetet upp! Jag ser fram emot det med glädje och jag ska pynta i varenda vrå så när när Tjugonda Knut valsar ut ska vi vara så trötta på julen så vi bara ligger och flämtar.

Härliga tider stundar…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam