För alla

Zlatan, min Volvo och jag

2014/01/29

zlatanÄnnu en dag i kylan. Vet att det inte är någon idé att gnälla egentligen för det är många vintermånader kvar. Men det är så tradigt att frysa. Inte skönt att gå ut och gå, spelar ingen roll hur mycket kläder jag paltar på mig.

Det som ändå är den stora behållningen i veckan är ju Zlatan och Volvos reklamfilm. Gillar Zlatan och kör Volvo, hur rätt kan det bli? Men jag undrar lik förbannat –  var fan är solen?

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Sverige och industrin[/typography]

Idag har jag varit på kundbesök på Östgötaslätten. Vinden som svepte över det landskapet var inte heller så skön. Slog väl inte direkt varken Skåne eller Jönköping men definitivt i samma liga.

Jag älskar att få komma ut till mina kunder och titta in i deras produktioner. Tänk vad mycket grejer vi varje minut tillverkar i detta landet. Vilken kompetens människor besitter och även om detta företaget verkade vara ganska översvämmat av karlar (vilket inte jag led nämnvärt av), så är det himla kul att få ta del av företag där varje enskild person har en unik kompetens. När det sedan verkar lite stressat mår jag bra i själen. Innebär förhoppningsvis fler affärer för oss men också en stor förtröstan inför framtiden i vårt avlånga land gällande industri och sysselsättning.

själen

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Vardagsbestyr[/typography]

Efter detta så var det hem och jobba lite till och sedan blev jag vansinnigt sugen på musslor. Hopp in i bilen med mysbyxorna på. De har hängt med nästan lika länge som Jesus sandaler. Fiskbilen är i stan på onsdagarna – skynda, skynda, skynda.

Köpte mina musslor och imponerade stort på fiskhandlaren då jag uppvisade min stora arsenal av svordomar då jag blev så glad att han hade just ett styck nät med musslor kvar.

arsenal

Sedan tänkte jag att det är lika bra att jag rastar hunden när jag ändå är ute. Brukar ta med henne för hon älskar att åka bil. (Såklart har även hon varit på kundbesök idag). Kör in i ett industriområde så hon kan springa lite fritt och skita. Det är så jag sparar ihop till ett nät musslor då och då. Mindre hundbajspåsar som går åt – mer mussslor till mammi!

musslor

hund

Öppnar bagageluckan och säger det magiska ordet ”fri” som för den håriga prylen betyder att nu är det okej att hoppa ur bilen. Men vad händer? Inte ett skit och jag hinner såklart toppa humöret och väsa, vad fan är det nu då? Ska hon trilskas. För det kan hon, mycket speciell den damen. Öppnar luckan helt och gluttar in – ingen hund!

Ibland är man tankspridd. Tankarna går osökt tillbaka i tiden när man hämtat ungarna från dagis och fritids. In och handla, trött och hungrig och med bilen full med matkassar på väg hem – så plötsligt kommer man på! Glömt ungarna igen på leksaksavdelningen. Har dock aldrig hänt att jag fått lösa ut dem i kundtjänst utan det har bara varit in och hämta dem där man lämnade dem utan några större bryt.

Hem, slänger in musslorna och tar  med hunden ut. Kallt som fan och vad händer då? Hela röven bar för mjukisbyxorna är nu väldigt för stora. Glädje blandat med kall röv.

teskedGöta Petter, jag krymper – tack och lov!

 

 

Men nu är alla nybajsade, mätta och glada. Blir ju inte musslor på ett tag då det kostade en bajspåse…

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Helgen väntar[/typography]

Nu ser jag fram emot helgen och lördagens konsert med Thomas di Leva på Spira. En liten ändring i programmet dock. Ingen symfoniorkester utan endast akustiskt ackompanjerat av piano. Bra. Då ger det ju mer utrymme till mig och G. Kanske kan vi få vara med på scenen och vattna publiken med vår kosmiska kärlek?

Middag efter på En italienare & en grek och jag har redan kollat in vad jag kan och ska äta! Desserten med choklad, mascarpone, mandelbiskvi och krossad choklad är sjukt underbart god! Litet avsteg från dieten men planerad och strukturerad.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Love is in the air![/typography]

Fredagen går inte heller av för hackor. Ska få skåda kompisens nya kille! Åh my god, det är spännande värre. Har förberett ett par A4 sidor med frågor samt även en Power Point presentation av det kvinnliga könet.

Nääää, verkligen inte. Ska bli kul och framförallt för C som kan få en ny lekkompis med liknande kalsonginnehåll.

Så kyla, vinter och vidriga väder – bring it on! Jag har kul grejer på gång! Med goda vänner blir det alltid varmt och skönt.

Bjuder på lite skön vinterfilm. Inte Zlatans version men absolut även den i min smak.

Kram kram

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam