Nu har jag bestämt mig, jag ska bli ett HV-fan! Efter många års velande har jag äntligen bestämt mig för en sport. Brottning är min absoluta favoritsport, alla kategorier, men eftersom ingen annan i min närhet har fattat tjusningen med denna sport har jag tvingats att välja något som den stora massan tycks gilla. Hockey! Här är ett bildbevis från i lördags hur himla kul hockey verkligen är!!!!

Har aldrig sett en så stor samling engagerade människor…

Till nästa match ska jag införskaffa mig en hatt som jag såg en unge springa runt i (han var glad). En söt grej i blågult med horn, en sådan ska jag bara ha!
Förövrigt smakade korven underbart i pausen och även ölen. Ismaskinen var i vanlig ordning helt outstanding men mascoten verkar vara på semester även denna säsongen.

Ja, detta är mitt nya liv i Jönet. Hockey – tror det underlättar att vara lite puckad…

Kram kram