Sharing is caring!

Hade ett inlägg på bloggen för några veckor sedan som hette Kärringsläpp

Där uppmanade jag er läsare att maila mig tips på vad som gör just DIN dag bättre. Härligt med respons och nu ska jag publicera några av mina favoriter alla kategorier!

Hoppas att ni läsare kan få något tips att använda er av när det mellan varven kan kännas lite tungt eller som en liten peppning inför dagens alla vedermödor som kan dyka upp.

Läsarnas tips

Anna skriver

”Börjar alltid min morgon med en rejäl morgonfjärt och är stolt och glad över att magen fungerar som den ska”

Hasse skriver

”Konstaterar att det fortfarande finns morgonstånd och är väldigt nöjd och tacksam över detta”

Eva skriver

”Medans jag borstar mina tänder blundar jag alltid och säger tack för att jag har friska barn och tack för att jag har ett arbete att gå till som jag trivs med”

Inger skriver

”Morgonpromenaden med hunden oavsett väder. Lugnt, stilla och inte en människa som stör. Brukar känna hur det doftar och skriver in det i min almanacka. Har gjort detta i tjugo år och jag kan fortfarande glädjas när jag tittar tillbaka och vet precis hur jag mådde just den där dagen när det doftade på ett visst sätt”

Lena skriver

”När det känns motigt blundar jag och tänker tillbaka på en konsert med Arvingarna som jag besökte för många år sedan. Upplever då exakt samma glädje som just då, den där speciella kvällen”

Helen skriver

”När ungarna är sådär extra jobbiga brukar jag ta ett djupt andetag och tänka för mig själv med ett varggrin; en dag har ni egna barn”

 

Min personliga favorit:

Marie skriver

”Jag kanske är en förtappad själ men har tjuvrökt i drygt 15 år. Börjar varje morgon med att gå ner i tvättstugan (där vistas aldrig min make eller mina barn). Där har jag min lilla ”rök”pall och en väl gömd glasburk med lock, (askkoppen). Där tar jag mig ett njutningsfullt bloss och bara mår väl.

Tack för alla härliga tips!

SuperBaby-300x234_6

Kram kram och måtte många härliga dagar drabba er alla med full kraft♥

 

Sharing is caring!