En stor fördel med blåsten vi fått njuta av i helgen är ju att det blir torrt i backen. Rena, torra vägar och för oss hundägare är det så skönt.
Det som jag tycker är lite konstigt är att förra gången när det skulle bli storm varnades det på radion och i TV hur många dagar som helst innan och sedan blev det nästan ingenting av det? Nu innan helgen hörde iallafall inte jag ett endaste knyst  och då blev det riktigt oväder. Takpannorna yrde och till och med i stan blinkade lamporna flera gånger. Det var så mysigt att få vara inomhus med tända ljus, ostbricka och ett ljuvligt rött vin från Barolo.

Idag har till och med solen försökt att tränga fram emellanåt och även om det är en trött måndag så känns det lite vårigt i själen. Vågar mig nästan på att säga att lite vårkänslor spirar i kroppen och ja, det vet väl de flesta vad som menas med det…
Vill väl inte direkt skryta med att jag känner mig lycklig men iallafall lite åt det hållet. Det är en skön känsla och jag ska försöka vårda den så jag kan få njuta av den hela dagen!

Lite härliga vårtips för lyckokänslor:
-Glutta i rabatterna efter snödroppar och andra knölar som nu tittar upp.
-Ta på dig skor med klack och njut av klapprandet på torra vägar och grus som knastrar (denna känslan har en helt annan innebörd om man tidigare haft snö men det går att låtsas att det varit snö).
-Konstatera hur otroligt skitiga dina fönster är när solen skiner och njut av att inte ha varken tid eller lust att putsa dom.
-Planera in åtminstone en kaffestund ute i solen någonstans i lä under veckan.
-Köp hem tulpaner och andra lökväxter och se till att alltid ha en fräsch uppsättning på köksbordet eller någon annanstans där du vistas ofta.
-Köp brun utan sol eller sola i cancergrill för att piffa upp den sladdriga blåvita hyn för en fräschare känsla.
-Ät mycket frukt och grönt och känn dig sådär äckligt nyttig.

Ha en härlig dag!

Kram kram