Sharing is caring!

Fulltankat var det här

Känner mig som en fulltankad gräsklippare som bara väntar på att någon ska dra i snöret så jag äntligen får sväva ut över gräsmattan och klippa till!

Snart är dagen här. Den här dagen då jag på allvar lämnar min ”comfort zone” och slänger mig handlöst rakt ut i min livsdröm och vågar ta betalt för något jag gör varje dag i princip. Skriver.

Rädslan jag har handlar inte om tankar om att misslyckas utan om tanken när jag lyckas. Såklart att jag kommer bli granskad av åsiktspatrullen men det får helt enkelt höra till. Antingen blir det en underbar upplevelse att likna vid en fantastiskt middag som fullkomligt för mig till himlen eller så kan det också bli inslag av en svettig illaluktande bajamaja på en festival en varm sommardag. Vilket jag ska fokusera på är redan klart. Den fantastiska middagen såklart! Skitlukt blåser alltid bort, minnet efter en kanonmiddag består.

Investeringen

Att åka på skrivarkurser har för mig varit en riktig höjdare. Träna sig att skriva snabbt, olika teman, tänka om – tänka till. Fått lära mig uppbyggnaden i skrivandet. Kan liknas vid en film där de första sekunderna ska fånga intresset, spänningen som trappas upp. Det oväntade som gärna ska inträffa och sedan ”cliff hangern” som gör att man vill ha mer av historien. Kärleken eller avskyn till karaktärerna och känslan som fyller hela kroppen när man låter sig svepas med i berättelsen.

Få uppleva andra människors skrivsätt och funderingar. Känslan av att befinna sig i en bubbla tillsammans med likasinnade är som ett rus.

Senast var det detta härliga gäng som peppade mig och är en bidragande orsak till att jag gör det!

Du är högst delaktig

Släpper min första kortnovell i e-boks format snart till försäljning. Jag blir så himla glad om just du vill köpa den. Tar gärna emot feedback som gör att mitt skrivande kan utvecklas. Kom ihåg att kritik är både ett negativt och ett positivt laddat ord.

Du får ta en liten del av en huvudkaraktär i min kommande bok. Det kommer att bli en spännande resa och det är en bra bit kvar men att skriva lite kortnoveller är bra träning för mig och ett sätt att verkligen lära känna och smaka på alla karaktärer i min kommande bok.

Så håll ut, snart så…

Kram kram

 

 

 

Sharing is caring!