Vad härligt det blev efter tisdagens inhandlade köttbit. Salamikorven smakade jättegott tillsammans med ett glas rött men resten kunde kvittat…
Resten som bestod av ett par finfina skivor ryggbiff. Jo,jo…

Tyckte redan när jag körde hem från den pittoreska köttbutiken utanför stan att det luktade rent ut sagt för jävligt i bilen. Men inte vill man tro att när man inhandlat så dyrt och nystyckat kött att något ska vara fel? Tänkte i min i enfald, du inbillar dig lilla gumman. Du vet helt enkelt inte hur riktigt färskt styckat kött ska lukta. Tänkte tillbaka på förr i tiden när jag ibland köpte en kvarts gris från en bonde, att det köttet luktade ju också.

C är skitduktig på att tillaga kött. Precis lagom oavsett om det är grillat eller stekt. Nu låg det en grådaskig torr skosula på tallriken. Ja, tyckte C, det var lite grått i kanterna och luktade inte speciellt gott – men vi åt!

Sedan framåt morgonkröken började det hända saker i buken. Sedan kan man säga att det har hänt en hel del i buken. Total rensning i alla hål som finns på kroppen. Så fint att sovrummet är precis placerat bredvid badrummet så att man verkligen fick både höra och känna vad våra kroppars små håligheter släppte ut…

Det måste ändå vara sann kärlek att vi idag fortfarande älskar varandra.

Nu ska köttet i fortsättningen inhandlas på ICA i vanlig ordning. Kanske vi vågar på oss en saluhall men inte denna veckan iallafall.
Tänk vad mycket spännande saker man kan få uppleva.

Det här var väl kanske inte det mest “skitroliga” som hänt oss här i Jönköping…men nu har även detta avlopp fått lära känna sin precious master!

Kram kram