Idag har det verkligen hänt! För första gången i mitt liv har jag sagt:
– Ska vi cykla fram och ta en öl i solen?

Det helt unika med detta är att det bara blev just [highlight]en[/highlight] öl! (Nu kunde man i och för sig lika gärna trott att det unika var solen).

Har för längesedan slutat att säga till vänner:
– Ska du komma förbi och ta [highlight]ett[/highlight] glas vin?

 

Det är bättre att säga som det blir:
– Ska du komma förbi och ta en liter vin.

Men nu har det alltså hänt och vad värre är – efter den ölen och lite kvällsmat var vi tvungna att cykla hem snabbt för jag höll på att somna! Slocknade i soffan som en klubbad vilket innebär att jag nu skulle varit pigg, men nä…

Finns det en tävling om tröttast på jorden så skulle jag lätt kvalificera mig i topp på pallen. Undrar i mitt stilla sinne om det månne är en liten förkylning som ligger och skramlar i kroppen. Känner mig nämligen lite konstigare än vanligt.

Lite ledsen är jag också att mitt älskade program “Emmerdale Farm” (Hem till gården) har tagit sommarlov. Perfekt att titta på ett avsnitt på lunchen och slagga in några minuter i reklampausen. Det får man energi av! Så kanske är det en helt vanlig separationsångest som jag lider av?

Eller så kan det vara avsaknaden av shopping? Har nämligen inköpsstopp (ja, eller hur…).

Klicka er gärna in på [typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Nellys[/typography]  hemsida. Just nu får man ett presentkort (värde 75:-) när man handlar för minst 500:-. Kolla in Fabulous party-sko som är helt grym men dessvärre inget för den här klumpedunsen som kan vricka fötterna i ett par gympadojor.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”][typography font=”Lobster Two” size=”24″ size_format=”px”]Lekmer[/typography]  har också ett exklusivt erbjudande för mina läsare fram till och med söndag.
Handla för 600 kr och få 100 kr i rabatt! 
Använd koden: 3k6ARkt82 som ger 100 kr rabatt vid köp över 600 kr from onsdag 20/6 tom söndag 24/6.

Dags att lägga huvudet på kudden och ladda batterierna. Ska be till gud att han skonar mig från en förkylning samt att jag gärna har gått ner en sådär en 5-8 kilo tills imorgon. Vill gärna hålla mig på en realistisk nivå…

Natti natti