Japp, nu åker vi!

Kan väl knappast likna detta vid att föda sitt första barn men vet i fan om det inte är lite åt det hållet.

Nu ska du komma ihåg att detta är en kortnovell i e-boks format där du får smaka på en liten del av en av karaktärerna i min kommande bok.

Själva boken är under produktion och mellan varven håller jag nästan på att bli galen! Processen är så rolig, utmattande, känslomässigt skitjobbig mellan varven, grym och så jävla skruvad.

Mitt självförtroende åker berg och dalbana. Ibland vill jag bara gråta och ibland bara ställa mig och skrika rakt ut: Jaaa, där satt den!

Tacksam

Tacksam. Ja, detta ord som för mig är bevingat. Hela mitt liv med allt det har fyllts på med av både gott och ont, har någonstans fört mig till denna punkten. Nu är det slutlarvat och dags att förverkliga en dröm jag alltid haft. Precis som så många andra, självklart. Att skriva är så enormt befriande och samtidigt så skrämmande.

Kan jag sporra någon annan att skriva, om det så bara är en dagbok är jag nöjd. Ju mer jag utvecklas desto mer kommer jag att dela med mig. Har alltid haft svårt att hålla flabben och ofta tänker jag som så…

Att tänka sig för varenda gång man öppnar truten är som att torka sig i ändan innan man har skitit och det gör man väl inte särskilt ofta?

Jag är så satans skiträdd men nu är det dags. Fick idag svar på min bortopererade leverfläck och den var inte elakartad utan en, för att citera doktorn:

“Analysen av hudförändringen som togs bort på dig var en helt ofarlig åldersvårta som togs bort i sin helhet”.

Skit på dig tänker jag. Den har jag haft där sedan tidernas begynnelse men den har växt till sig lite. Vadå åldersvårta?

Nåväl, det svaret gör att nu hoppar jag, fritt fall. Ingen återvändo, har inget att förlora. (Det här gör jag även för min familj. Mina söner, pappa, mamma och min älskade syster. Alla lever inte här på jorden idag men är med mig varje dag).

Kom och köp

Så nu drar jag på! Kom och köp mina vänner. Detta är inte boken, detta är en liten novell i e-boksformat där du får smaka lite på en av karaktärerna i kommande bok.

Är skiträdd nu…

Men fy fabian vad spännande det ska bli att få höra vad ni tycker!

 

Nu släpper jag min första novell för 47kr!

 

Du kan välja att köpa min novell via Paypal knappen här nedan eller Swisha 47 kr till

072 451 61 13

Om du väljer att Swisha behöver du lägga din e-mailadress i meddelande fältet. Tack för ditt stöd på min resa 🙂