Sharing is caring!

Arbetslägret stängt hela söndagen – åh vilken underbar dag!

Kaffe på solig altan och sedan promenad med den håriga prylen ner till havet för ett premiärdopp. Inte utav min kropp utan det var mest hunden jag tänkte på, men hon doppade bara benen och rusade runt och avslutade med att rulla sig i tången. Mysigt och med tanke på att hon är vit av målarfärg så vad gör lite sur tång? Hon är lycklig och då är jag också det eller om det nu är tvärtom. Jag har iallafall inte rullat mig i tång (än) men är också vit av målarfärg här och där.

Sedan blev det lite god lunch hos min underbara vän och sedan gaspedalen i botten [unordered_list style=”arrow”]

  • mot Väla Centrum

[/unordered_list] med ett kort stopp på EM Möbler. (Har inte kört vilse en endaste gång, så det så). Idag har vi således shoppat lite nödvändigt och lite onödigt…

Ett par brallor rök visst med och såklart ids man inte prova ordentligt och jajamen, de ska sitta på höften, vilket på denna kroppen innebär att de slutar strax under buken. Så jävla behagligt men jag ska tvinga mig att ha dem. Behöver ju inte direkt ha en tröja eller topp istoppad…

Sedan blev det raggardusch och ner på bryggan med väninnan och dotter för en god middag i den kalla kvällsvinden. Filtar på och vinet (Ravenswood, en Zinfandel för 99:- på bolaget – så himla gott),  fick den stackars servitrisen hålla inomhus för det blev så jävla kallt.

Avslutade med lite tryfflar och vinslatten inomhus i goa fisvänliga skinnfåtöljer. Hur bra kan man ha det?

Sedan velocipeden hem i ilfart för jag ville hinna tända alla ljus och placera ut mina inköp tills C kom hem från sin golftävling. Lite trött och smågrinig men nöjd. Har nu gått och lagt sig och bett mig sänka musiken. Då är jag minsann lite fiffig och sänker rätt så mycket för då tänker jag som så, att jag kan höja lite successivt med tanke på att han nog somnar rätt fort…

Kvinnans list kommer alltid att övergå mannen förstånd. Tror till och med att det står i bibeln.

Ja, det är bäst att passa på att njuta så jag tror det är bäst att blanda till en Daiquiri till för imorgon öppnar arbetslägret igen.

Avslutar med en låt som alltid klingat gott i mitt hjärta – och nu är det min verklighet. Delar med mig av min lycka och de drömmar som hittills blivit sanning.

Kram kram

Sharing is caring!