För alla Frisk eller Sjuk Humor

Falsk marknadsföring

2012/10/09

Nu är jag förbaskat trött på alla mirakelbyxor som ska hålla in magen och diverse löst sladder däromkring. Hur fan ska man se ut för att skiten ska sitta uppe och inte rulla ner och lägga sig under isterbuken? Ska man vara smal för att kunna ha dessa förbannade byxor eller hur är det tänkt?

Förmodligen, för jag har då aldrig sett en bild på en tjockis i dessa skapelser.

Har nog prövat mig igenom hela sortimentet nu. Med liten käck gummiaktig linning som förmodligen är tänkt att fastna på huden. Andra typer som man får blodstörtning av när de ska tvingas upp över låren. Skitroliga när man är sådär vrålnödig och vill (eller måste) få av sig brallorna snabbt.

Käcka små anrättningar med ben som ska forma låren så himla perfekt. Till och med benen rullar upp sig och ligger som en korv strax under skinkorna. Känns som att gå omkring med en badring i arslet.

Jag har testat att köpa stora storlekar, små storlekar, olika varianter, olika material men nu ger jag upp!

Lycka till säger jag till dem som ska ärva dem. En del kan säkert rymma en mindre familj och en del kan nog funka som mössa.

Nu ska jag ta fram en rulle silvertejp och tejpa upp mina trosor strax under pattarna. Kasta mig glatt in bland flyttlådorna och börja packa igen. Kanske tar jag mig en sväng om soffan först, det tar på krafterna att vara ilsken…

Kram kram

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Skat-Ann 2012/10/10 at 15:55

  Hahaha, det var den bästa sanning och det roligaste jag läst på länge. Silvertejp är bra till det mesta 🙂

  • Reply Tjockatantenistan 2012/10/11 at 18:47

   Japp, silvertejp är bäst. Svider lite på skinnet men byxorna håller sig där de ska 🙂

  Leave a Reply

  Protected by WP Anti Spam