Sharing is caring!

Totalt vansinnig! Den som aldrig haft pollenallergi kan gärna få låna min en vecka – kostnadsfritt! Och skulle den personen vilja behålla den så varsågod. Kan tänka mig att slänga med en fet peng tillsammans med övertagandet.

Det är som att gå omkring med en ständig influensa. Slem som fyller både näsa och svalg. Hosta, hosta, hosta och plötsligt kommer det ut en kaskad av slem. Har torkat min ratt otaliga gånger i min bil kan meddelas. Sedan drar vi på med ett gäng nysattacker som får ögonen att vilja ploppa ut men de nöjer sig med att tåras så man inte ser ett skit. Torka, torka, snyta, snyta. Totalt igentäppt och skitful, verkligen skitful. Är blåsan inte heller tömd så är det bara rakt in och byta blöja.

Jag är en vandrande kissdoftande slempropp.

Attacker där man tror att febern toppar med 39+ men icke då. Har dock hänt att den legat på 37,6 och då kanske jag har Corona? Hur fan ska jag veta det?

Är såklart portad på jobbet men det har jag inga större problem med egentligen. Min chef är en klok ung man och min kollega har tuppjuck oavsett om jag är där eller inte. Vi håller dock kontakten varje dag och med dagens teknik är jag ändå delaktig i möten. Meeeen, det är skitjobbigt ändå!

Städa

Städa ska man och helst på torsdagarna efter jobbet. Då är man en duktig kvinna. För det är jag fortfarande, en kvinna alltså och ingen hen. Längtar efter klimakteriet, för hur kul är det att tacklas med mensjäveln mitt i all fetma och pollenallergi? Oj, glömde visst håravfallet…

Jag retar mig på att mitt jävla hår sitter som berget i hallmattan när jag dammsuger. Brukar stå där och fiffa till det ibland när jag vill känna mig som en vanlig människa, vilket inte har varit särskilt ofta de senaste två månaderna. En gång kunde jag vara på jobbet i två veckor.

Alla skitprodukter som ska vara så effektiva till duschen och inte fungerar ett piss. Sitta där och gno med en Scothbrite svamp och en flaska Vim är fortfarande det som fungerar bäst. (Vim, inte vin men det hjälper lite också. Med vin alltså). Varför börja putsa köksfönstret med en pissig mirakeltrasa som jag egentligen visste inte skulle funka? Det är fortfarande gamla sönderrivna lakan som funkar bäst.

Och de här skitförpackningarna med städservetter. En förpackning för köket och en för badrumsinredningen. Skjut mig – det enda man kan ha dem till är  att ”pippi torka” golvet med. Det tar jag som gymnastik. En laddning under foten sedan sveper jag loss i en dans. Att byta till vänster fot kräver koncentration och för att krydda till det hela lite brukar jag även hålla ut armarna och låtsas att jag är en ormvråk. (Ikväll är jag en skata).

Fortfarande förbannad

Allt jag shoppat på nätet och som aldrig kommer. Har väntat på kläder i över en månad nu och när de väl anländer (om de anländer), säkert är för små. Fet också mitt i allt elände. En positiv grej jag kom på i morse är att med ett fluffigt fejs som hänger ihop med halsen behövs inga större ansträngningar när ansiktskrämen ska på efter duschen. Det är bara att glida nerför fejset och vips är man på halsen utan att ha behövt böja huvudet år varken höger eller vänster.

För det vet väl alla att man även ska använda ansiktskrämen på halsen och på bröstet för att inte få rynkor. Oj, to late. Redan skrynklig på bröstet och de långa helvetena en bit längre ner är förvisso inte skrynkliga men ack så otoppiga.

En sån där dag när allt man rör vid går åt skogen. Dammsugarslangen fastnar i blomkrukan på golvet som välter. Kul, längesedan jag dammsög i en jordåker. Öppna en burk och locket som är svinkletigt far iväg och hinner på sin färd lackera kaklet ovanför köksbänken.

Såg en vit grej på golvet som såg ut som en tand. Världen slutade snurra men i huvudet gick det för högvarv. Tungan var helt still i truten, tror jag svalde den en stund. Helvete, nu har framtanden lossnat igen. Precis när jag tänkte börja gråta böjde sig min kropp ner och plockade upp den och glädjen när jag insåg att det var min pekfingernagel som släppt var enorm. Efter all nätshopping är ett tandläkarbesök det sista jag behöver.

Nätshopping is da shit

Har inte bara nätshoppat onödiga grejer. Till kategorin onödiga grejer räknar jag egentligen ingenting fast…

Påslakan med motiv i långa rader av bajsemojis. Fantastisk kvalitet för övrigt. Svensktillverkade i 100% bomull och förhoppningsvis inget återvunnet piss för dyra var dom!

Kläder med dödskallar på är kanske inte heller så nödvändigt men jag mår bra av dödskallar. (Icke att förväxla med dö-skallar. Hjärnor som kommer vara helt oanvända när de väl hamnar i jorden).

Okej, doftljus som sprider en underbar förnimmelse av GT (Gin & Tonic för ev. retards), kan väl kanske inte heller räknas som nödvändig vara heller.

Men en högtryckstvätt av bästa kvalitet, det är fanimej livsnödvändigt.

Likaså en AC med tanke på att någon har spått att denna sommaren ska bli den hetaste någonsin. Det ser jag fram emot. Jag som är nyförlovad och allt. Han har ringmärkt sin duva och jag gnäller inte en meter.

Fortarande arg

Sedan är jag arg för att alla dör runt omkring mig. Precis just nu inte i min direkta närhet men jag får en släng utav det ändå. Precis som delad glädje är dubbel glädje, är delad sorg dubbel sorg. Det gör mig verkligen ingenting och är oerhört tacksam att vänner känner förtroende för mig, men såklart blir jag  påverkad och alla känslor man upplevde när nära och kära gick bort sköljer över mig utan att ens behöva trycka på någon ”on-knapp”.

Livet är ibland så orättvist och skuldkänslorna jag kan uppleva när jag gnäller, över småskit egentligen gör mig spyfärdig. Fast samtidigt bär vi alla med oss ett bagage som ingen utom oss själva vet hur tungt det är. Upp till var och en att packa om tänker jag. Slänga ut det som inte behöver bäras vidare på livets väg. Göra plats för nytt och låta det vi verkligen vill bära med oss vara ett bra bagage. Shit, nu kom den lilla filosofen fram…

År tacksam för min kompis ”terapeuten” som tittade in tidigare ikväll och undrade hur jag hade det. När hon såg hur jag såg ut utbrast hon: ”Men du är ju alldeles röd runt ögonen. Har du fått Corona?”

Inte fan vet jag men skit mår jag och ilsken är jag! 

 

Hon satt en stund i soffan och tittade på mig förbluffad och sedan tvättade hon händerna noga. Vi gick en sväng i trädgården som två gamla kärringar och kollade på grödorna.

Efter någon timme ringde hon tillbaka och hade utarbetat en teori. Kanske beror min ilska på att min blodtrycksmedicin ökats upp till dubbel dos? Ja jisses, inte nog med allt annat, det här pilleriet också… Men sedan bjöd hon hem mig imorgon kväll så det är nog lugnt. Men vi kommer nog inte kramas imorgon heller. Har inte kramat en endaste vän på flera månader. Har såklart kramat min älskling och även haft snuskigt härlig sex med honom men det är inte övningar jag brukar praktisera med vänner.

Menar bara sådana där goa kramar vänner emellan. Att sitta bredvid varandra i soffan och mysa.

Har en vän som kommer till helgen och vi brukar mysa i soffan. Tänker att vi kan sprita oss ordentligt och sedan bara gör vi det. Sitter nära, flamsar och tramsar och kramas när vi vill. Har blivit en riktig fena på fräscha drinkar innehållande gin och även drinkar innehållande whisky. Det är sprit tänker jag.

Covid 19

Nu ska jag återuppta min städning och nu känner jag mig faktiskt inte så arg längre. Nästan lite snudd på lycklig. Japp, det var skönt att få tömma ur sig lite.

Den här förbannade Corona stormen rider vi ut tillsammans med pollenallergi, fetma, eksem, diabetes och all övrig skit vi kan komma på. Vi lever iallafall (förutsätter detta om du kan läsa detta inlägg), och vi gör det tillsammans.

Krama nära och kära eller den du vill på ditt eget sätt. Jag har alltid gillat att ”high fiva” för mig själv så det fortsätter jag med när jag tycker att jag sagt något otroligt träffande eller roligt. Eftersom jag ofta tycker själv att jag är skitrolig så kan jag den gesten jättebra. Ta hand om er och mitt i all ilskan är jag skitlycklig för mina vänner och min familj. Även ungen jag inte träffat eller pratat med på skitlänge. Så även min underbara datanörd som jag inte heller pratat med på evigheter. Var sak har sin tid. Så även Coronan och jag tror fortfarande att det är ett spritt virus från Kina och INTE från en djurmarknad. Vi har åsiktsfrihet i det här landet eller?

Boka in den 26/9 för då kan ni bli bjudna på fest med bröllopsinslag. 295:-/pers. i nuläget. Fortsätt leva, det är iallafall mitt bästa råd.

Kram kram

 

 

 

Sharing is caring!