FörkyldHur mycket snor kan det egentligen produceras i timmen?

Är väl knappast ensam om att någon gång när livet snurrar på i ett rasande tempo, ha tänkt tanken: Åh, om jag kunde få vara lite sjuk en dag och ligga hemma och kolla på film.

Jovisst, men så mysigt blir det sällan. Då ligger man där svettig och ofräsch med päls på tänderna och trassligt hår. Snorig och febrig med lakan som klistrar fast sig på kroppen.

Det är ju inte precis dessa dagar som hemmet är nystädat, frysen och kylen välfylld, tvättkorgen tom och almanackan är ren. Hunden är som en scudrobot och skulle behöva både en dusch och ett par timmars uteliv.

Väldigt kul idag att på darriga ben behöva ge sig ut på gatan för en snabb hundrastning. Pattarna i midjehöjd, håret på ända, glåmigt fejs med en narig och svullen kran i mitten.

Vädret är iallafall perfekt när man ligger här och tycker synd om sig själv. Hade varit tio resor värre med sol och värme. Lite pissigt regn passar bra till min sinnestämning.

Jag erkänner verkligen. Alla som säger att karlar är gnälliga när de är sjuka har inte träffat mig. Skulle helst vilja att C satt på sängkanten och baddade min panna dygnet runt.

Som lite extra krydda var jag ju tvungen att kolla med min vän Wikipedia hur mycket snor det verkligen kan produceras, och hör och häpna: Upp till ett par deciliter under ett dygn! Ja, efter den vetskapen mår man ju fan så mycket bättre.

Nu ska jag invänta något kulinariskt från köket och bli lite ompysslad. Imorgon är en ny dag och då ska jag lämna denna bakteriehärd och återvända till livet. Så det så!

För går man inte till skolan (eh jobbet), på fredagen så får man inte gå ut på hela helgen och det vill jag ju gärna.

The KillingHa en god kväll och till alla som ligger nedbäddade tipsar jag om bra filmer på www.dreamfilm.se Streama direkt, ingen nedladdning. Kolla in serien “The Killing” med Joel Kinnaman. Skitbra!

Tur att jag alltid somnar till filmerna för det innebär att jag kan se om alla bra filmer utan problem. Har ju inte sett en enda hel film.

Kram kram och krya på er!