Sharing is caring!

Idag är det 15 arbetsdagar kvar tills jag får sätta ner mitt småfeta arsle på en flygstol och fara iväg till mitt älskade GOA!

Toalett okej!

Så trevligt att jag då just idag tar mig en titt på hotellet vi bokat.
Först hade vi nämligen bokat tre veckor men eftersom vi nu arbetar ihop och företaget inte direkt är i Volvos storlek, så fick vi snabbt göra en ombokning som medförde nedbantning till två veckor, resa över jul och nyår, ändring av både hotell och flygplats. Hitta ett ledigt hotell i raketfart då det inte direkt vimlar av just lediga hotell under den period vi kan åka, var inte lätt och det fick gå fort. Stort tack till Apollos förträffliga service på alla sätt och vis!

Bokade ett som vi ”trodde” låg i närheten av den beachen som vi fullkomligt älskar.

Fler toaletter – halleluja!

Så var ju inte riktigt fallet då. Vi är ett par timmar ytterligare söderut, så vår årliga utflykt till Anjuna hippie-fleemarket lär bli en ännu svettigare heldagsutflykt.

Inte heller verkar detta hotellet ligga på ”bajsavstånd” från stranden heller. Med det menar jag att när det börjar gurgla i kistan har man i regel några minuter på sig och gränsen skulle jag vilja säga går vid max 5 (i bästa fall). Sedan lackerar man helt enkelt om bikinibrallorna, shortsen eller vad man nu väljer för festligt plagg att lackera om.

Med andra ord känns det på många sätt som om detta kan bli lite krångligare.

Personal på plats. C kan känna sig ko-lugn, rycker inte på något sätt i erotiknerven.

Nu har vi ju vant oss vid ett bra hotell med underbar spa-anläggning där vi brukar mjukstarta semestern med en helkroppsmassage som avslutas med bastubad i en trätunna. Precis som i en serietidning sitter man i en trätunna som de sedan eldar på så in i helvete i. Förra året var jag precis på väg att skrika rakt ut när personalen kom, för då trodde jag att de glömt mig och min hud började lämna kroppen så smått.

Men det är en skön start på semestern och en ordentlig utrensning av allt möjligt. Tarmen rensar dock sig själv så lavemang måste vara Indiens i särklass minst sålda produkt. Det säljjobbet tar man inte med enbart provisionslön vill jag bestämt hävda.

Men som vanligt ser vi på det hela med positiva tongångar och har hela dagen peppat oss själva med, att det kommer bli så bra. Spännande med nya omgivningar. Jävligt spännande om hotellet är lite sunkigt, innehåller konstiga insekter, ormar och ryssar. Tänk om det är en strand full av folk, vi som älskar vårt Arrosimbeach med max 20 pers i synvinkeln. 

Tänk om det är beach-shacks med ryska menyer (med medföljande ryssar som en extra bonus) samt ett vimmel av påstridiga indiska försäljare?

Men tänk om det är helt underbart, lugnt och skönt och nästan turistfritt? Tänk om min mage överraskar mig och håller sig lugn? Nä, det sista kan vi nog droppa med en gång. Blir att dra till ett apotek på studs och köpa små gula piller som hjälper tvärt. Visst kan man må lite illa och visst kan det dofta väldigt konstigt av eventuella, (eller nä – inte eventuella utan reella) utsläpp men allt som hjälper och stoppar en total make-over i brallan är bra!

Häng med en sväng till Anjuna Fleemarket. På med volymen och njut av lite Goa Trance!

Gillar man denna lite speciella typ av musik så gå ut på Youtube och sök på Goa Trance.

Kram kram

 

 

Sharing is caring!