Sharing is caring!

The bitch is back! Har varit en hektisk vecka men rolig på många sätt.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Veckans bästa:[/typography]

– Kulturnatta i lördags med goda vänner. Diverse godsaker inhandlade i Saluhallen som avnjöts i trädgården under solens strålar.

Tips på en lyckad lunch i all enkelhet:
En hårdost, några mjukostar. Lite god marmelad, tex. tomatmarmelad. Ett gott bröd med tex. oliver, getost och körbärstomater, några starka korvar från Per i Viken, tex. lammkorv som fräses varma i en stekpanna, lite lufttorkad skinka, blandade närodlade tomater, kex, oliver och en 37:a Gammeldansk.

God middag på kvällen på trevliga restaurang Glöd som har världens trevligaste personal.

Kvällens avslutning med dans i den lokala ostaffären. Den gamla farbrorn med käpp som diggade loss en stund och önskade sig kulturnatta varje vecka! En sådan härlig gubbe!
Kvällens kommentar från bästa U när skönsången klingat ut i ostbutiken

 det var ingen smörsångare, det var en riktig ostsångare

– Söndagens utflykt till Mölle och fyren på Kullaberg med omnejd som avslutades med en perverst god lunch på Hamnkrogen i Viken.

– Att förkylningen som drabbade mig i måndags med ett gigantiskt snorpådrag slutade efter en dags kurering med sömn, sömn och åter sömn. Tillsammans med enorma mängder nässpray och en kraftig överdosering av C-vitaminbrus.

– Riktigt roligt på jobbet och ännu är det rent ut sagt skitkul att jobba med C och smockan har inte hängt lös en endaste gång (ännu).

– Fina blombuketten jag fick av ett av våra delägande företag med en ”välkommen till oss-hälsning”.

– Att jag känner hur energin sakta men säkert återvänder till mig och hur jag stressat av så pass mycket att jag nu lugnt kan vistas i skogen utan att skita ner mig.

– Funderar starkt på att sluta röka igen och har dragit ner på rökningen avsevärt denna veckan.

– Att jag imorgon får åka till mitt älskade Höganäs och förhoppningsvis känner samma lust på lördag som idag att göra iordning en plantering eller två! (Vill verkligen ännu en gång tacka alla underbara Höganäsbor som gör att vi älskar att komma hem).

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Veckans sämsta:[/typography]

– Missar Hem till gården på lunchen.

– Punka på bilen men som visserligen kan vändas till [highlight]veckans bästa[/highlight] för då kan jag titta in till mina gamla jobbarkompisar under tiden den lagas!

Man får verkligen suga tag i de goda energierna som stundom flödar. Nu är det ju inte så att varje dag kan tas med en klackspark och en brakskit med garvet liggandes på lur, men de dagar man har chansen och är lite vaken så får den dagen inte passera obemärkt!

Är ju lite medial mellan varven och ju mer jag tränar denna gåva desto mer kan jag dra nytta av den. Känner verkligen hur jag och Karsten Torebjer understundom har en gemensam andevärld – eller hur var det nu igen…

Sharing is caring!