Sharing is caring!

I dessa tider verkar det vara på modet att hata människor till höger och vänster, totalt urskillningslöst. Härligt. Så jag hakar på trenden.

Brukar inte ha problem med äldre människor så länge de inte luktar gammal otvättad gubbstjärt men idag rann sinnet över. Skulle inom en handelsträdgård på väg hem från jobbet. Ett sådant där mysigt ställe man strosar mellan långa rader av bord proppfulla med allsköns underbara blommor och växter.

Eftersom det ligger på landet så snackar vi inte en stor asfalterad parkering à la City Gross utan en liten åkerplätt. Där glider gubbar och kärringjävlar in i sina små skitbilar och innan de fattat att det enda hålet som är ledigt lätt har plats för en buss på tvären så hinner ju för fan solen gå ner. När de till slut har baxat in sin fula lilla skitbil (oftast silverfärgad) så öppnas förardörren  och sen då…?

Eftersom dörrjäveln lämnar ungefär en centimeter till min dörrsida så väntar jag lydigt på att det förbannade russinet ska kliva ur bilen och stänga dörren så jag kan backa ut. Men inte då…Han sitter kvar i godan ro och vet i fan om inte gubbjäveln funderade på om han satt i ett rymdskepp eller i telefonslussen till Ring P1 för ingenting, absolut ingenting hände. Jag gasar lite lätt, lutar mig framåt och tittar ut för att liksom påkalla någon form av uppmärksamhet. Totalt sändningsuppehåll. Han sitter kvar. Till slut behagar fanskapet kravla sig ur bilen med sitt grodarsle och vad händer då? Jo, då har kärringjäveln äntligen fått hängpattarna över dörrtröskeln och klivit ur på passagerarsidan och båda ställer sig bakom bilen så jag fortfarande inte kan backa ut. Gudarna ska veta att jag gärna hade gjort det och fick verkligen skärpa mig och leka vuxen. Sedan hasar de sig så sakteliga bort så jag kan backa ut. Jag lovar, då hade mitt topplock gått och jag skrek ur mig hela veckans psykbryt.

Då hade jag redan tillbringat en kvart inne bland planteringsborden och blivit utsatt för ett helt vårdhem av sinnesslöa oldies som inte har vett att flytta sig. Nej, då står man med arslet i vägen för att verkligen hitta den bästa blomman och de står ju i regel under borden! Herregud…skona mig. Sedan står det en gubbjävel och glor på mig hela tiden. Ett tag tänkte jag att han kissar nog ner sig för ögonen stod stilla som två pisshål i snön och jag var enormt sugen på att räcka ut tungan, men kom på att jag leker vuxen. Sedan ska man betala för de växter man tagit antingen genom att lägga pengar i ett hål i väggen eller swisha. Jag är inget mattegeni men om nu alla perenner kostar 35:- och sommarblommorna 45.- så är det inte direkt högskolepoäng på den matten. De kan inte läsa, räkna och inte köra bil. Fy fan, slakta dem rakt av!

Så nu har jag näthatat lite också. Fast det är ju totalt meningslöst om man inte hänger ut folk med namn. Tänkte inte på det…Fast hade jag bett om namnen så hade de förmodligen inte vetat vad de heter.

Med öppet sinne

I övrigt älskar jag alla människor. Våldtäktsmän, mördare, sadister och djurplågare. Och särskilt pedofiler. I den gruppen räknar jag även in alla män som gifter sig med barn, så kallade barnäktenskap. Måste tänka på allas lika värde och vi gillar alla olika. En del gillar att bränna bilar, skjuta ner folk och råna. Man måste öppna upp sitt hjärta och vara en förstående och god människa. Kärleken är den största kraften och med den kan vi bota psykopater och annat löst folk. Det handlar bara om att ge kärlek och att stötta de drabbade våldsverkarna i vårt samhälle. Offren får skylla sig själva tycker jag. Har man en bil får man räkna med att den brinner och går man ut så finns det alltid en risk att bli rånad. I vissa fall behöver man inte gå någonstans utan kan bli rånad i sitt eget hem och som grädde på moset bli lite blåslagen och ihjälslagen. Men så är det, bor man någonstans så får man kallt räkna med det.

Älskar dagens Sverige och den underbara roffamentaliteten som råder. Det självupptagna som verkligen visade sitt underbara tryne i den lilla influensaepidemin som råder i hela världen. Herregud, lite snoriga och febriga har vi alla varit någon gång, så det här är inget att yvas över. Och all vårdpersonal som sliter som djur med alla som är sjuka, ja de har ju valt det yrket så det ingår väl. Likväl som butikspersonal som blir rånade på sin arbetsplats, ja de har ju valt det yrket. Är man busschaufför så träffar man mycket folk och såklart kan man bli lite dödssjuk. Icke att förglömma alla gamla som kolat – vad fan, de skulle ju ändå dö. Just det ja, det är visst yngre människor som stryker med också…

Nåväl, de har underliggande sjukdomar såsom diabetes, fetma och högt blodtryck. Och rökare såklart. Nä, utrota packet som inte uppfyller alla kriterier för den perfekta människan.

Me and myself. Jag är inte sjuk och min fula lilla skitunge kan gärna springa runt med sitt snoriga fejs och klättra runt när folk lastar upp sina matvaror på bandet. Strecket på golvet med ”håll avstånd” är bara till för andra – inte för perfekta mig och min äckliga unge.

Sedan åker de hem med hela bilen full av skithuspapper. Står och applåderar sjukhuspersonalen på balkongen varje kväll och njuter av en sovmorgon då de är permitterade. Pasta vill förmodligen ingen bunkra längre då ”Mr mästervärstingen, ingenting är omöjligt, träna som fan” visade sig ha betalat för sex. Herregud!!! Rummel och rabalder. Att vi har ett stort gäng bidragstagare, ursäkta hjärnkirurger, som gifter sig med barn är väl ingenting. Nu kan det i och för sig bli lite mindre sådana äktenskap då det kan bli knepigt att fara ”hem” till sommaren och gifta bort sin dotter. Skönt då slipper vi se kampanjer där unga flickor uppmanas gömma metallföremål i trosorna så tullpersonalen ska upptäcka dem vid utresa och eventuellt kunna rädda några tjejer/barn. Då behöver vi inte lägga skattepengar på några sådana kampanjer den här sommaren.

Nähä, undrar vem vi ska hata imorgon? Bertil Nilsson kanske som har glömt att söka bygglov för sin vedbod eller Greta Matsson som glömt ta upp sin extrainkomst som barnvakt i deklarationen?

Nu ska jag gå ut och tända på min bil, gruppvåldta mig själv och bryta mig in hos grannen och kolla om han har några kalla bärs. Fan, det är gott att leva!

Ha en trevlig helg alla och den som inte fattar ironi kan googla på det…Finns säkert någon grupp för det också ”utrota ironin”. Kom troligtvis i samma veva som ”humor är tramsigt” och ”slit inte på din egen hjärna”…

Kram kram

 

 

Sharing is caring!