Sharing is caring!

Kan betyda så mycket. Hitta på en lördag – hitta något en lördag eller vad hitta på en lördag? 

Jag kan ha faktiskt ha haft världens tråkigaste lördag men samtidigt en av de bästa.

Ischias, vad göra?

Morgonen började efter en helvetesnatt med förmodligen ischias och ett par depåstopp med Alvedon som kanske inte är det bästa att pula i sig. Strax efter sju inse att nu går det inte längre såvida jag inte kan stå på huvudet i sängen och den övningen är totalt otänkbar med tanke på att huvudet är så litet i förhållande till kroppen.

Kompisen gav mig tips på ischiasvärken. Lägg dig på två tennisbollar som placeras på var sida av ryggraden. Bara att ligga på golvet med denne kroppen är en bedrift. Det kan jag säga, mina två förlossningar tillsammans var som en fis i rymden i jämförelse med detta. Men jag gjorde det och det hjälpte faktiskt.

Ta tag i sitt liv 

Upp och börja måla lite skit som inträffar efter installation av nya altandörrar, typ karmar tror jag det heter. Hinner inte ens börja måla förrän penseln far ur burken och mitt fina trägolv är fullt av stänk. När man känner sig totalt oengagerad och ändå ska försöka ta tag i sitt liv. Som att bestiga ett berg…

Färg som glider in i hålen på foppatofflorna och när man tagit av sig dem för man är lat och väljer att kliva upp på en stol istället för att hämta stegen från källaren och inser att fotsulorna också har fått färg på sig. Det innebär att även stolsdynan har fått nytt färginslag. Grått och trist, ser knappt var jag målar men försöker hålla humöret uppe genom att lyssna på en av mina favoritpoddar. (ingridochmaria.se).

Iväg och köpa en burk färg till. Hatar att åka iväg och handla när jag ser ut som ett utsketet äppelskrutt men vad göra? Gjorde mig lite snygg genom att styla till det med solglajjor på huvudet fast det ösregnade och var mörkgrått.

Vitkålsgratäng, is da shit

Hem och värma lite lunch. Gårdagens vitkålsgratäng, oxfilé och senapssås. En promenad utmed havet tillsammans med goda vänner där jag lyckats få in vitkål i fickan på munkjackan. Såg ut som en snorlobba men när jag smakade på den insåg jag att det var vitkål och lite ost från gratängen. Tur.

Recept på denna underbart goda vitkålsgratäng som man uppenbarligen även kan äta direkt från munkjackan kommer.

Åh denna lördag…

Duscha och inse att klockan är halv tre…Och det bästa i mitt liv just nu – inte trött!

Vad göra nu? Saknar min älskling som är hemma hos sig och vet att det är bra för oss båda att få längta lite.

Lagar lite pizza och äter, spelar på V75 och känner mig allmänt labil i tillvaron. Recept på pizzan kommer också men mina V75 tips ska ni slippa.

Har lite skypefest med min väninna tills hon blir skitfull och måste nanna kudden.

Med andra ord en jättebra lördag. Fick dörrkarmarna strukna, ätit god mat lagad från grunden med bra råvaror. Gick med vinst på V75 (en krona), gått en promenad, rullat runt på tennisbollar, har en älskling som lever, goda vänner och inser att jag har fan världens bästa liv.

Hitta på en lördag – hitta något en lördag eller vad hitta på en lördag? 

Idag, just denna lördag är jag en vinnare! Tacksam.

Kram kram

Sharing is caring!