Sharing is caring!

I helgen drar jag till Linköping och kollar på hockey. Det är lite jobbigt nu när jag måste fara land och rike runt och följa mitt lag – HV71…

De ligger på andra plats och på lördag när de möter Linköping ska jag mumsa kexchoklad, korv, dricka öl och kolla ismaskinen.
Även nästa helg är det hockey på programmet. Utomhusarena och då möter de också Linköping. Undrar om jag fått en puck i skallen eller vad är det som händer?
Kommer bli svårt att sysselsätta sig i sommar när hockesäsongen är över då jag tycker fotboll är aptråkigt. Kanske inte just spelet men stämningen på läktarna gillar jag inte. Sitta och skrika att domaren ska dö, applådera när någon i bortalaget skadas – nix, det är inte min melodi.
Sedan har spelarna alldeles för långa shorts…
Tacka vet jag hockey, det är en fin publik det men visst har spelarna otroligt mycket för mycket kläder på sig.
Trevlig helg!
Kram kram

Sharing is caring!