Det här är hunden Mysa

som under sina sista år fick gå under namnet ”Hajen”. Börjar känna mig mer och mer som Mysa…

Inte så att jag brukar slicka mig i ändan fast gudarna ska veta att det hade varit gött ibland. Inte heller äter jag allt som landar på golvet under matlagningsorgierna. Har inte heller någon större önskan om att lukta folk i arslet eller smaka på en död kråka. i övrigt har vi mycket gemensamt och jag saknar henne jättemycket.

 

Vill bitas

Önskar jag hade bitit ifrån mer och inte varit så mån om att vara till lags. Tänk vad skönt att bara få morra när man tycker något känns hotfullt eller fel? Ett morr som blir dovare och dovare och plötsligt smäller det! Mina tänder i lite segt fläsk. Va???

Hörde ni inte varningsmorret? Allt händer under 30 sekunder och är man inte van vid situationen så åker man dit. En härlig tandrad där det behagar sig.

Ungefär som i landet vi lever i. Fast vi pratar inte 30 sekunder – utan flera år. Satan vad folk är tröga.

Sprängdåd och mord varje dag. Varenda dag möts vi av detta i media. Är det påhitt månntro? Kan det verkligen vara så illa?

Farligaste

Kommer någon ihåg när schäferhunden rankades som den farligaste hundrasen vi hade i Sverige? Sedan började någon journalist eller troligtvis en vettig människa i alternativ media undersöka saken närmare och vips – så hamnade Golden Retriever på första plats! Inte så konstigt med tanke på att många barnfamiljer skaffade denna fluffiga söta underbara ”jakthund” (fågelhund) till sina barn. Som såklart inte hade kunskap om rasens egenskaper och behandlade den säkerligen inte illa, men inte så som den ska behandlas utifrån sina nedärva egenskaper. Kunskap saknades. Sedan fick den stackars hundrasen stå i skamvrån en stund.

Såklart är Golden Retriever, Schäfer och även Pitbull underbara hundraser och i rätt händer så funkar allt perfekt. Älskar förövrigt alla hundar och särskilt de som lever tillsammans med människor som behandlar dem som just hundar och inte förmänskligar dem. Anpassning. Klara och tydliga regler och med kunskap om individens nedärvda egenskaper.

Det sket sig va?

Kraftigt skulle jag säga. Jag läste bara om bitska Schäfrar och oregerliga Golden Retrievers och jag insåg att problemet fanns. Jag har aldrig blivit biten av varken Schäfer eller Golden Retriever. Men berättade en kompis för mig om sin rädsla för Schäfrar så inte fan hade jag min hund lös omkring henne eller honom. (Vägrar använda det urlarviga ordet ”hen”).

Likadant när jag läser och hör hur det ”nya” Sverige utvecklats fattar jag. Det behöver inte brisera en bomb utanför min port, min bil behöver inte brinna för att jag ska fatta. Inte heller behöver jag uppleva hur det känns att komma till akuten och inte få komma in för hela stället kryllar av poliser för någon speciellt ”viktig” person med en hel jävla släkt har kommit in med en skottskada – för att fatta. Men ingen skyddar mig från rädslan. Inte ens mitt land ger mig trygghet.

För att just jag inte har drabbats direkt så inser jag ju att problemet finns! Varför skulle folk hitta på? När till och med det ”vanliga” medierna tutar ut varenda dag om allt som sker – så fattar jag. Det sket sig.

Vi hade inte kunskap om de människor som kom till vårt land. Många hade såklart inte ont uppsåt men de bär med sig en kultur och egenskaper, nedärva eller inte. De följde med. Och alla de som flydde från och var rädda för just de här kulturerna kom till vårt land för att få en fristad och börja om. De får idag uppleva samma skit och dynga igen. (Fast på en annan plattform).

Skäms säger jag. Inte bara till våra politiker utan även till de väljare som struntade i att engagera sig. Tyvärr era lata helveten så får vi alla lida nu. Vi är ett land i förfall. Det som kommer att läsas om Sverige om 50 år i historieböckerna kommer inte att vara smickrande.

Vi saknade kunskap.

Hugga vilt

Det har jag velat göra många gånger, hugga vilt. För att jag valde att öppna öronen och lyssna utåt. Blivit kallad rasist och nazist för att jag valde att rösta på SD. De två sista valen faktiskt. Är jätteintresserad av historia och särskilt andra världskriget då delar av min släkt på mormors sida var engagerad i de vita bussarna. Mormors syster och hennes man hade i alla år intill hans död en polsk man boende hos sig som målade fantastiska tavlor. Kommer inte ihåg honom själv men min pappa berättade att han en gång fått dela rum med Spyzek som han hette. Den vidrigaste natten någonsin för karln sov med öppna ögon. Inte så konstigt med tanke på vad nazisterna gjorde. Med dagens utbud av information om historia både vad gäller nazismen, kommunismen och socialismen har jag lärt mig massor. Känner mig otroligt kränkt av att bli kallad nazist och rasist för att jag röstar på SD.

I min värld är det tusen gånger värre att vara kommunist eller i dagsläget miljöpartist. Men inte fan pissar jag på dem för det.

Finns många jävla idioter jag skulle vilja hugga i väl valda kroppsdelar men jag håller igen. Njuter i mig själv av deras ”nyfunna” insikter då deras nära och kära har drabbats av det ”nya” Sverige. Ibland njuter jag så mycket att jag ler…mitt i deras bedrövelse.

När raseriet har lagt sig

När känslan om att bitas och hugga vilt har lagt sig. Det där med kränkt fnyser jag åt. Man blir kränkt varenda dag om man orkar bry sig. Den perfekta världen skapar man åt sig själv. Den varierar genom livet och ibland är den mindre perfekt. Just nu är den perfekt utifrån vad jag behöver. Saknar delar av min familj men är tacksam för de jag har. En underbar man som skänker mig glädje och trygghet. Och fantastiska vänner såklart. Älskar mig själv också och det är inte så pjåkigt…

”Ditt självgoda svin” som min älskling brukar kalla mig. Gött…

Kram kram