Arg[typography font=”Droid Sans” size=”16″ size_format=”px”]Jag tror jag kokar över!

Är det något jag inte fattar eller missuppfattar jag något?[/typography]

[divider_flat]

Varför vandaliserar man, kastar sten, sätter eld på bilar och skolor? I sin egen kommun, mot sina egna grannar och landsmän? I områden där det bor många invandrare som kommer ifrån länder, där våldet var en vardag man tvingades fly ifrån?

Gör man det för att en polis har skjutit en idiot som sprang omkring och viftade med en kniv modell större? Eller gör man det för att man inte får ett arbete?

För helvete säger jag bara! Om polisen inte hade agerat utan kniven (modell större), hade stuckits i tex. en pensionär som råkade befinna sig på fel plats, då hade polisen fått fan för att de inte agerat.

Får man inget jobb där man bor så får man väl för fan flytta någon annanstans där det finns jobb. Det finns faktiskt jobb men då får man kanske finna sig att ta de jobb som erbjuds för stunden. Bara för att man får ett jobb med tex. lägre lön eller pissiga arbetstider så innebär det ju inte att det ska vara så resten av livet.

Här har folk blivit hemlösa i Oklahoma tack vare en tornado. Folk svälter fortfarande i stora delar av världen inklusive Nord Korea där jättebebisen som för övrigt borde byta namn till Egon, (för ev. retards = superegoist) fortfarande beter sig.

Nä, då bränner man bilar, kastar sten på polisen för att de inte visar “respekt” och sätter skräck i oskyldiga människor. Tänker man så långt som att  min landsmans/grannes bil, som jag nu tänder på gör att han inte kommer att kunna ta sig till sitt jobb imorgon. Kommer att förlora arbetsinkomst, få krångel med försäkringsbolag, kanske har jätteproblem med svenskan och inte förstår allt som sägs.

Eller lilltjejen som inte kan få gå till sin förskola på morgonen för den är rökskadad?

Snacka om respekt va! I detta landet beter man sig inte som ett svin. Gör man inte det så har man inte heller problem med polisen, utan fattar att de finns till utav en orsak.  Att upprätthålla lag och ordning så att medborgarna kan känna sig trygga.

Är så satans trött på detta förbannade daltande med skitungar som springer omkring och dräller – och kräver respekt!

[typography font=”Droid Sans” size=”16″ size_format=”px”]Respekt är något man förtjänar – inte något man kräver.[/typography]

Ge fan i att bråka i mitt land Sverige. Flytta från förorterna och ut i landet där möjligheterna att få ett jobb är fan så mycket större, och lär er bete er som folk!

Hillbilly

Och nej, jag är inte rasist, onanist, pedofil eller nekrofil. Jag är en vanlig svensk medborgare som är urtrött på att ingen i media vågar säga som det är! Visst jag fattar varför men för helvete, jag vill inte behöva fly från detta landet när total anarki råder. Jag vill fortfarande leva i min värld där omsorg om andra fortfarande råder och där hänsyn är ett inslag i min vardag. Att mina barn och barnbarn, grannar och landsmän ska kunna leva och växa upp i trygghet och fortfarande tycka det är trevligt och berikande att träffa människor från andra länder, inklusive ungdomar.

Respekt säger jag igen, är inget du kräver – utan det är något du förtjänar.

Skulle vilja ta dessa skitungar och göra precis som jag vill göra med Kim Jong-Un, Nordkoreas diktator.

Köra upp ett stort jävla blockljus i arslet på dem. Sedan skulle jag säga: Stora blockljus för lite respekt med sig men gör mest jävligt ont i arslet.