Idag har jag lämnat tandläkaren för tredje gången med provisorisk tand. Mina nerver är iallafall hårt drillade vid detta laget och det som inte dödar, det härdar.

[highlight]Nästa gång[/highlight] ska jag sitta hos tandteknikern medan hon färglägger tanden så det blir rätt nyans. Tar bara ca 2 timmar. Skulle gjort som jag tänkte först – tagit en i guld direkt. Försöker se det positiva, jag får iallafall motion när jag springer mellan tandläkarmottagningen och de som tillverkar kronan…

Tandläkarens största bekymmer tycks dock vara kostnaden för två kronor istället för en (jag har fått ett fast pris) och huruvida han kan stå ut med att se en tand i min mun i framtiden som inte är perfekt. Inte verkar han tänka på mig som inte sover natten innan besöken, har grynig avföring av nervositet och går med en ständig skräck att den provisoriska tanden ska trilla ur. Jobbigt är det också att springa runt med en banjo hela dagarna “in case of” tanden skulle trilla ur och jag måsta anta skepnaden av en hillbilly.

I övrigt en bra dag och när solen skiner blir hela sinnet glatt. Funderat på om jag i framtiden skulle ta några sommarbarn från utlandet till våra kommande härliga somrar i Höganäs. Förr när jag fick dessa tankar var det tjernobylbarn jag tänkte på. Idag har jag vidgat mina vyer och tänker mer på italienska pojkar i 30-års åldern.

Får nog bolla den idén med C…

Hursomhelst, bättre att ha lite problem oralt än analt…

Nu ska jag ta min banjo och löstand, gå på restaurang och äta något gott, kanske italienskt?

Kram kram