Sharing is caring!

Jag vill ut

Jag vill klä upp mig, måla mig fint, ondulera frissan och sitta på en restaurang och äta och dricka gott längre än till kl. 20.00. Hänga i en bar och dricka drinkar, shots i mängder och slänga käft. Jag vill dansa disco tills det svider i fötterna. Vakna på morgonen med bultande skalle och kolla kontot med skräckblandad förtjusning blandat med dödsångest.

Hej verkligheten

Istället sitter jag här en lördag med min nya bröstprotes i en pissfull illasittande protes BH som kostade mig 599:- samt en resa tur och retur till Landskrona. Eftersom den kvarvarande dunken inte är direkt liten finns det liksom inte så stora kupstorlekar att uppbringa rakt av. Så protesen får knappt plats i den fickförsedda BH:n. Ja, jag vet att huvudsaken är att man lever men jag måste fan få gnälla för det!

 

Så gyllig, 586 gram och kan säkert nocka någon om det blir lite fart på den.

På natten får den ligga i sin lilla säng och vila upp sig efter dagens vedermödor.

Vaknade kvart i fem i morse efter en mycket märklig natt med konstiga drömmar. Jag och en chef jag hade för en herrans massa år sedan ägnade oss åt vansinnigt mycket sådant som kaniner ofta gör. Hur det kommer sig vet jag inte då jag aldrig någonsin hyst den endaste sexuella tanke om honom. Mellan akterna käkade vi fiskpinnar tillsammans…

Så klart gick det inte att somna om efter den traumatiska upplevelsen och då var inte fiskpinnarna det värsta. Så klockan sex i morse stekte jag frukostpannkakor, satte fyr i kaminen och konstaterade att det var väldigt lugnt på gatan och mörkt i alla husen. Sedan brassade jag igenom Tareq Taylors matresa till Jerusalem på SVT play. Helt klart sevärd och stundtals väldigt känslosam och hans brorsa är bara helt ljuvlig. Körde på med ett litet lipkalas där en stund. Halv tio var dagens V75 rad inhandlad och fyrtiofem minuter senare hade jag även hunnit med soptippen. Ingen ska komma och säga att jag inte kan roa mig kungligt. OBS! Ironi.

Tryckte i mig en hel burk med Nick´s sockerfria glass och sedan tuppade jag faktiskt av en stund i soffan och det var ljuvligt med tanke på nattens bravader. Har i alla fall lyckats gå ner nästan 10 pannor sedan i höstas med hjälp av LCHF inriktad kost. Okej, det kanske är som en fis i rymden på denne kroppen men en god början. Men ibland får man fuska och likt andra dieter så är det även tryckfel gällande LCHF för man ska inte dricka vin. Kyss mig i arslet så dumt.

Kvällsmat á la LCHF

Stekt högrevsfärs i riktigt smör och ordentligt kryddat med indisk touch. Avocado, rödlök, babyspenat, tomater, strimlad rödbeta. Toppat med mozzarella och ett par varv med svartpepparkvarnen. Till det glider det ner ett par glas Kåte Rune (Côtes-du-Rhône för ev. retards).

Sedan ska jag natta protesen och skypa med en vän.

Tjo flöjt, ha en underbar lördag!

Kram kram

 

Sharing is caring!