Sharing is caring!

Så gör man med en kavel. Man kavlar uppåt och man kavlar nedåt. Vad är det som är så jävla svårt att fatta med denna fullständigt hysteriska pandemi av människor som bara anser att alla ska vaccinera sig och kavla upp?

För att få perfekta bullar eller bröd så måste man kavla – både upp och ned.

Agenda från den djupa staten

Det här en vattendelare, det splittrar människor som alltid hört ihop eller så är det nu vänskaper verkligen sätts på prov. Och jag har ett par viktiga frågor som jag ställt till mig själv.

♠ Gillar jag genmanipulerad mat?

♠ Svar nej. Varför ska jag då injicera ett preparat som påverkar mina gener?

♠ Finns det möjligtvis en agenda bakom hela hysterin med det här förbannade viruset och vem tjänar pengar på det?

♠ Läkemedelsindustrin såklart.

Hur mycket får vi oss serverade från svensk MSM (Main Stream Media = etablerad media) som är sann? Får skyhöga bidrag av staten och i mina ögon springer deras ärenden. För vem som tycker sig ha en hög status och inflytande vill strypa den hand som föder?

Ifrågasättande är fortfarande tillåtet eller?

Hade jag varit lite kort i huvudet och i tanken skulle jag glupa i mig med hull och hår och tänja på gränserna lite hit och dit, bara jag kunde bibehålla min status. Lägg där till tusentals människor under mig som har anammat och följt mig och trott på mig. Inte fan är en person som levt sitt liv baserat på andra människors gillanden och tummen upp beredd på att backa.

Mailen som Dr Anthony Faucis (Amerikas motsvarighet till vår Anders Tegnell) har skrivit till labbet i Wuhan i Kina, med avslöjanden om viruset, har vi i Sverige bara sett en bråkdel av. Internationell press har fakta. Svensk MSM springer i maktens korridorer och blir matade.

Är ifrågasättande ett motstånd?

Ursäkta mig alla ni som tagit vaccinet och tror att ni likt Dart Vadar kan klafsa runt och bara ta mark – NEJ. Kolla in vår kära Folkhälsomyndighets sida och scrolla runt. Ni är inte skyddade till 100% och ni lever fortfarande under samma restriktioner som förut. Ni kan bära runt på smittan fast ni inte vet det och den skyddar bara för den sista mutationen, den så kallade ”den brittiska”. För det här ett experiment som hela världen deltager i.

Sån är jag minsann

Jag har blivit kallad foliehatt när jag från början sa att det säkert är ett labb i Kina, inte några äckliga fladdermöss. Nu är det forskats så långt att man vet att detta viruset kan omöjligt ha spridits genom djur. Allt finns att läsa om man orkar och törs.

Att jag ska bli kallad både det ena och det andra för att jag väljer att inte vaccinera mig finner jag högst oacceptabelt. Jag är inte vaccinmotståndare för att jag tänker kritiskt och vill fan veta vad som sprutas in i mig. Så länge ingen kan svara på det och så länge jag fortfarande tror att det här är det största medicinska experiment som hänt sedan andra världskriget så väljer jag att tacka nej till sprutan.

Tack gode gud att jag har genmanipulerade vänner

Tror inte att jag är en vandrande smitthärd för jag gör som jag gjort det senaste 1,5 år sedan tillbaka. Kramar bara människor på fyllan innan kl 19.30 (nåväl, kan ha varit lite busig), trängs inte i matbutiken, Systembolaget eller Apoteket på tider som… Näe, jag har handlat när jag vill men inte hånglat med ”Kleti och Pleti” i bland annat mejeridisken som jag gjorde innan Coronan.

Då var mitt största nöje att stå nära Karl-Åke i mejerikylen och tokvälja – ska det vara Yoggi eller Fjällfil eller den vanliga man fick som barn? Eller har jag egentligen varit ett barn? Är det något genmanipulatistsikt som inte längre är gångbart? Var jag egentligen ett barn och vilket kön var jag då? I mejerikylen och allt?

Det kan jag säga med handen på hjärtat. Det var tider det! Inte mina fingrar i snoken och till hundra procent spritade…

Tänk efter lite för din egen skull

 

 

Glöm aldrig bort i denna hysteri som skapats, det finns fortfarande människor som avrådes från att ta vaccin och människor som faktiskt inte kan ta det. Kan vi inte vara lite snälla och kavla både upp ned? Sunt förnuft och kritiskt tänkande betyder inte att man är motståndare till vaccin.

All min kärlek till alla som som drabbats av denna vidriga influensa med följdsjukdomen Covid19. All min kärlek till alla som drabbats av cancer, HIV och ett gäng sjukdomar till som skördat så många fler offer. Var är vaccinerna till dessa sjukdomar som funnits så länge och skördat långt fler människor än Covid19? Var är dessa vacciner?

Kram kram

 

Sharing is caring!