Ny vecka efter intensiva dagar med flytt.

Då är det mässa!

Härligt med tidiga morgnar, full fernissa på i fejset, välputsade skor och det bästa av allt – nylonstrumpor som håller in fettet! Har varit på toaletten endast två gånger idag. Tog en svettig kvart att få på sig utrustningen i morse och inte vill man stå där i montern med trasiga strumpbyxor, välputsade skor och fettfri.

Kanondag med vetebullar och kokt korv med bröd. Kalasmat för min kista. När jag äntligen kom hem idag och fick av mig tortyrbyxorna och kunde sätta mig på en väldigt speciellt skön stol så tror jag nog att jag flygit till väders om jag inte gastkramande hade hållit mig kvar i sitsen.

Imorgon blir det noll kanelbullar och korv utan bröd! Tortyrbyxor på och måste nog smyga iväg till en monter jag vet innehåller lite Gammeldansk. Allt för magen!

Trivs annars väldigt bra såhär i “gubbvärlden”. Tycker de är söta och många gamla bekanta har värmt mig med goa kramar. Ganska lite besökare såhär första dagen och ångrade att jag inte tagit med mig dockstationen för min Iphone. Då kunde jag ju kört lite Gangnam style i gången för att få stället att rocka loss litegrann.

Men det blir säkert bättre längre fram i veckan och jag ser fram emot att håva in ett gäng förfrågningar efter mässan.

Har språkat lite engelska idag och insåg när jag drog igång att jag nog är lite ringrostig vad gäller tekniska termer.

Kul att jobba ihop med C och jag lär mig massor. Han kan äta en väldigt stor mängd korv med bröd, en fantastiskt stor mängd kolor och dricka ofantliga mängder med kaffe. Det är en riktig man det!

Nu ska jag göra ett svanhopp i bingen, titta på dagens dubbelavsnitt av “Hem till gården” (ja, jag vet att det är varning på det), och drömma sött om plåtbitar, ytbehandling, smörjoljor och svarvning.

Kram kram