För alla

Livet flyter på

2012/11/06

Ny vecka efter intensiva dagar med flytt.

Då är det mässa!

Härligt med tidiga morgnar, full fernissa på i fejset, välputsade skor och det bästa av allt – nylonstrumpor som håller in fettet! Har varit på toaletten endast två gånger idag. Tog en svettig kvart att få på sig utrustningen i morse och inte vill man stå där i montern med trasiga strumpbyxor, välputsade skor och fettfri.

Kanondag med vetebullar och kokt korv med bröd. Kalasmat för min kista. När jag äntligen kom hem idag och fick av mig tortyrbyxorna och kunde sätta mig på en väldigt speciellt skön stol så tror jag nog att jag flygit till väders om jag inte gastkramande hade hållit mig kvar i sitsen.

Imorgon blir det noll kanelbullar och korv utan bröd! Tortyrbyxor på och måste nog smyga iväg till en monter jag vet innehåller lite Gammeldansk. Allt för magen!

Trivs annars väldigt bra såhär i “gubbvärlden”. Tycker de är söta och många gamla bekanta har värmt mig med goa kramar. Ganska lite besökare såhär första dagen och ångrade att jag inte tagit med mig dockstationen för min Iphone. Då kunde jag ju kört lite Gangnam style i gången för att få stället att rocka loss litegrann.

Men det blir säkert bättre längre fram i veckan och jag ser fram emot att håva in ett gäng förfrågningar efter mässan.

Har språkat lite engelska idag och insåg när jag drog igång att jag nog är lite ringrostig vad gäller tekniska termer.

[box]Kul att jobba ihop med C och jag lär mig massor. Han kan äta en väldigt stor mängd korv med bröd, en fantastiskt stor mängd kolor och dricka ofantliga mängder med kaffe. Det är en riktig man det![/box]

Nu ska jag göra ett svanhopp i bingen, titta på dagens dubbelavsnitt av “Hem till gården” (ja, jag vet att det är varning på det), och drömma sött om plåtbitar, ytbehandling, smörjoljor och svarvning.

Kram kram

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Lars 2012/11/10 at 15:34

  Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

  Mvh
  Besökstoppen
  http://www.besökstoppen.se

 • Leave a Reply

  Protected by WP Anti Spam