Lite trött…jobbigt att gå upp 05.30. Men oj vad effektiv jag är!
Vädret är helt underbart och det är helt klart en känsla av medelhavet i luften. Lite klibbevarmt på morgonen men ändå friskt.
Igår blev det lite mezemat på ett köpcenter och herrregud så äckligt det var! Inget vin utan en hälsosam långpromenad på en timme. Tänk om det är så att jag egentligen inte är överviktig utan det är ett gäng människor runt mig som helt enkelt är för smala? Intressant tanke…

Har börjat sälja lite och hör hur det rasslar i kassakistan för varje order som registreras – I just lööööööve the sound and smell of money!
Fast egentligen är det så att min kropp tränger egentligen inte så mycket jobb. Jag skulle lätt klara av ett liv som miljonär!
Min vännina har talat om för mig att här i Skåne finns det många rika män och jag undrar om det är på Willys när jag handlar sallad som jag kommer att möta honom? Knappast troligt. Däremot kanske det kan finnas någon i maktens svindlande korridorer som bara dyker upp här på kontoret (har noterat några stycken högdjur med fasta skinkor) och bara förälskar sig i en knubbsäl från Småland med stora pattar. Risken är stor att det är en dansk men vad fasen, jag har många andra jag kan prata med. Och när det gäller pengar (och sex) kan jag till och med tänka mig en Hermodskurs i danska.

Nåväl, dags att landa i verkligheten igen. Bara att kavla upp armarna och slänga sig ner i gruvan igen…
Ha en underbar dag och skulle han ha några bröder eller passande kompisar så lovar jag att dela med mig.

Kram kram