Nu har hösten gjort sin lilla entré och det är med blandade känslor jag möter den mörka årstiden.

På söndag är det ett år sedan mamma vandrade vidare och det här året har verkligen gått i raketfart. Mycket sorg men också enormt mycket glädje. Det har en tendens att bli bra om man omger sig med rätt folk.

Hänga läppar

Nä, det går inte för sig att gå omkring och hänga läppar. Oktober innebär för mig att jag kan peta in ytterligare ett år av livserfarenheter i mitt arkiv. Det är jag glad för och har lärt mig massor. Att få bli ett år äldre och kunna njuta av nya härliga rynkor, lite längre bröst, mjukt fladder på både överarmar och lår. Hängiga knän men fortfarande är röven rätt okej. En mjuk rund mage som ideligen spelar mig spratt…

Nåväl, fortfarande väldigt glad i att använda den där kroppen.

Fira in oktober

Det gör vi storstilat nu på fredag (5/10) på Tunneberga Gästgifvaregård med whiskyprovning och quizz! Anmäl dig blixtsnabbt och var med och tävla om en viltmeny.

http://www.tunneberga.se/2018/09/03/quizz-och-whiskyprovning-med-helena-joakim-den-5-10-kl-18/

Perfekt avslutning på veckan och skön uppstart inför en härlig helg. Varför inte samla gänget och ta en AW?

Ser fram emot att träffa alla “quizzare” från vårens och sommarens quizzar samt nya deltagare. Det livar åtminstone upp mig! Och alla whiskyälskare kan se fram emot en fantastisk provning med Joakim. Vi ses på fredag kl 18!

Kram kram