Sharing is caring!

mma (1)

Idag har jag sannerligen fått mig en omgång som heter duga. Mina tankar gick under 1,5 timme till Mixed martial arts, i dagligt tal kallat MMA. En kampsport med inriktning på fullkontakt.

Jag tror tamejfan det lilla risgrynet använde varenda del av sin kropp förutom tänderna. Tror inte att hon bet mig men vet inte säkert för emellan varven måste jag ha tuppat av. Hade jag vägt 20 kg mindre är jag säker på att jag fått utlevererats i en påse, i delar…

Mixed Thai Massage

Jo, jag tackar. Den massage jag upplevt i Thailand var som en ljummen vind. Här snackar vi ångvält och under den låg jag. En stadig bit som tackade en högre makt att jag inte lassat in en lunch innan. För då är jag säker på att det blivit katastrof. Nu lyckades jag förutom en liten fjärt hålla tätt trots den intensiva knådningen tillsammans med tryck av hennes diverse kroppsdelar. Fjärten tror jag att jag lyckades kamouflera med hjälp av en påhittad hostattack. Inget fel på den donnans benmuskler om man säger så.

Mellan varven small det till, förmodligen med hjälp av två tegelstenar. 

Fick ta hjälp av mina kunskaper med profylaxandning som man fick lära sig inför förlossningen av barnen.  Önskade stundtals att jag legat på BB istället. Där hade det ju förövrigt varit helt normalt att släppa väder.

Jag var så fokuserad på smärtan och profylaxandningen så jag hann inte ens reta mig på ”pling-plong” musiken som strömmade ur högtalarna.

När hon efter att ha kavlat ut mig liggandes på mage och inte missat en endaste punkt där jag vet att jag har ont så ber hon mig vända om och lägga mig på rygg. Då tänkte jag, nä nu jävlar. Vet av erfarenhet att mina pattar har en tendens att liksom flyta ut bredvid kroppen i denna liggställning så jag såg  framför mig hur hon med hjälp av sina knän skulle mangla ut dem över sängkanten. Hur jag aldrig någonsin mer skulle kunna få in dem i en BH.

Det kommer mera

Att man kan ha så många ömma punkter på lårens framsida fattar inte jag. Men det var väldans skönt när hon liksom spände upp mig och satte sin fot mot min skinka och liksom drog ut mig. Kände hur jag började närma mig 1,70 i längd och det är ju bara positivt med tanke på att jag är alldeles för kort för min vikt.

Sedan kom det! Momentet jag alltid avskytt i Thailand och varje gång bett dem om att INTE göra. (Utan verkan såklart). Den förbannade tådragaren. Knäpp, knäpp, knäpp i varenda tå. Lilltårna kändes som de fladdrade bredvid foten där en stund.

Nu är det kört

Sedan sätter hon sig bakom mitt huvud och jag tänkte skräckslaget – var fan har hon tegelstenarna nu? Började massera ansiktet och jag kände hur brunkräm och solpuder liksom trängde in i min hjärna. Vidare upp till hårbotten och det var skitskönt med lite lätt massage där. Det mest ofarliga momentet idag. Sedan lite vridningar av huvudet där jag en stund tänkte att nu är det fan kört.

Jag kommer att dö nu, kasta in handduken, ta på mig träfracken – på en säng hos en thailändska som bryter nacken av mig.

Sedan fick jag sätta mig upp med henne bakom mig. Här snackar vi ren och skär skräck. Hon kopplar ett järngrepp och hela min kropp går i försvarsställning. Sedan som utav en händelse så åkte jag plötsligt åt ena hållet i en sträckning/vridning och sedan åt andra hållet. Fort som fan gick det och tur var nog det.

Sedan lite tegelstenar på det, dask, smask, klatsch…

The final count down

Avslutningsvis den underbara fingerdragaren. Knäpp, knäpp, knäpp. Där var jag hundraprocentigt säker på att varenda finger såg ut som E.T:s pekfinger, i kombination med de utdragna tårna.

Lämnar stället med rufsigt hår och utsmetad make-up.

Undrar i mitt stille sinne – vad i hela fridens namn var det som hände?

Om jag bokat tid där igen?

Oh ja!

katt

En sann fakir ger inte upp i första taget. Det måste helt enkelt vara nyttigt och bra för kroppen. Känslan efteråt är obetalbar. Känner mig lätt, rörlig, nästan vig och  glad i sinnet som en morgonfjärt. Smärtan jag länge haft i ena höften/skinkan är betydligt bättre och jag har en känsla av att jag nu är betydligt längre i sketfallet. Skulle tippa en sisådär 1,73…

Så detta kan jag varmt rekommendera! 

Om jag vaknar imorgon (vilket jag hoppas) ska det bli spännande och se om kroppen är blå och om den här härliga känslan fortfarande sitter i. Hoppas på lite träningsvärk för då kan jag låtsas att jag har idrottat.

Som sagt, inget för veklingar. Här krävs det lite ”cojones”!

Stort tack till min snälla granne som tipsade mig!

Kram kram från en överlevande….

 

 

 

 

Sharing is caring!