Har haft en nostalgitripp i natt. Ja, lugn nu – inte så att jag har tillbringat natten med någon gammal hanne utan med Vicks! Ni vet den lilla blåa burken som har sett likadan ut sedan urminnes tider. I mitt fall har den iallafall sett ut så i 40 år. Hjälp – det lät inte bra!!!
Har flitigt smetat in både hals och näsa med denna underbara salva som lindrar så skönt i en ömmande hals och under en täppt näsa. Kommer så väl ihåg när man var sjuk hos mormor som barn och hon smörjde in både bröst och rygg när man hade hosta. Ibland fick man även ta ett par drag i Vicks inhalator och det var starka grejer det!

Mugoangin och annat modernt skit mot halsont – släng er i väggen! Vicks still rules!

Igår blev jag också lite kär…fast på ett annat vis. Tittade på Efterlyst och jag måste säga Leif GW Persson, han är ju helt underbar! Vilka underbara kommentarer och vad gulligt han klipper med ögonen. Jaktvästen han envisas med att ha på sig är väl inte direkt någon superhit, men han har ju onekligen hittat sin egen stil. Tror med tanke på hur släpigt han talar att det är en man som bäst tas i små doser. Har en känsla av att för mycket Leif GW Persson skulle kunna framkalla ett hysteriskt anfall hos mig. Nu är det på inget sätt aktuellt och jag nöjer mig med små doser i TV-rutan när det passar mig!

Idag är det exakt 2 månader till avresa Indien. Jag längtar såååå…

Ha en fantastisk dag!

Kram kram