Såhär behövde jag verkligen inte känna idag för jag har världens bästa (och snyggaste) webbsupport. Har idag inhandlat en ny dator,  och inte från bakluckan av en sprillans ny BMW utan på Media Markt. Så vanlig är jag…

Så detta inlägg kommer från min nya apparat! Är lite rädd att jag börjar få en nördstämpel nu för jag börjar tycka det här med internet och sociala medier är kul. Innan har jag liksom bara bloggat på men nu använder jag faktiskt ny teknik (åtminstone för mig), både bakom och på bloggen.

Idag har han flygit iväg (singelflight, resten av gänget hade oidentifierade substanser i sandalsulorna,) och det var således en röd dag i almanackan. Vilken tur att det var så skönt väder då…Har trots detta shoppat loss och lite kryddväxter tilsammans med lite annat smått och gott fick följa med hem. Kunde dock inte plantera allt idag för det är lite svårt med tumvantarna på.

På lördag hoppas jag iallafall på bättre väder för då ska jag åka kommunalt till Höganäs och umgås med mina skånska vänner ett intensivt dygn. Packar ner Rosévin (kommer att användas), gympadojjor (tveksamt) och tandborste. Packångest? Nä, faktiskt inte.

Sen syrran var här och rensade i garderoberna så har jag fått ett nytt liv. Behöver inte längre försöka komma i byxorna från 2006 och inse att de inte gick över knäna den här dagen heller utan det är bara att välja på de senaste inköpen. Julbordsbyxor året runt (tights), alla tjockisars räddning! Tunika – vilket underbart plagg! Väljer alltid färgglada färger, som svart.

Mitt största huvudbry just nu är hur jag ska kunna vara utan min nya dator ett helt dygn? Herregud, ett nytt I-lands problem har dykt upp i min värld. Men som den moderna och interaktiva kvinna jag nu har transformerats till så har jag såklart sett till att boka resan med ett bussbolag som tillhandahåller eluttag och wi-fi!

Motionen är det såklart lite si med när man datanördar sig, men fan vilka smala fingrar jag börjar få…

Kram kram