Ibland får jag för mig att göra riktiga rensningar. I garderober, lådor och skåp.

Nåväl i vår lilla stuga vid havet har jag inte direkt en uppsjö av varken garderober, skåp eller lådor men det räcker till och jag kan fortfarande rensa.

Ni vet trosor som skär in på de mest konstiga ställen man inte visste fanns. En BH som kan förstöra en hel kväll för att ståltråden i den ena kupan hela tiden tittar upp mellan brösten. Eller de där 18 par skorna som inte använts på 10 år och bara samlar damm? Ja, här kanske även en del män känner igen sig. För att vara en förstående kvinna i sina bästa lår så förstår jag även att ett par urtvättade sladdriga kalsonger som gör att hela gottepåsen ramlar ut och skaver mot jeanstyget inte heller är så himla behagligt. Inte heller att ett par för små kalsonger som letar sig upp i mumindalen kan kännas skönt efter 8 timmar på jobbet.

surapelle

Då är det hög tid att rensa!

Har börjat min rensning i min mentala garderob. Ny hemsida. För att känna den där fräscha känslan av en nystart.

Min egen mentala kick-off.

För att få tillbaka skrivarlusten, lite jävlar anamma och framförallt – lusten till livet! Hoppas att ni gillar den nya designen. Den kreativa delen står jag för helt själv men den tekniska biten överlåter jag åt dom som tycker det är kul.

Just nu har 900 Kunder en kampanj så är det någon som vill ha hjälp med en ny hemsida så kontakta dem. Ange mig, “tjockatantenistan” som referens och få 15% i rabatt rakt av.

Nu väntar nya spännande upptåg och jag har verkligen bestämt mig för att nu finns det bara en väg – framåt…

Med eller utan trosor som skär in, kalsonger som klämmer eller dammiga skor. Hej hopp, nu kör vi!

Kram kram