Sharing is caring!

Ibland blir saker och ting bara sådär himla bra och jätteroliga. Sköna minnen att skratta åt och må väl av i livet. Finns en uppsjö av sådana sköna minnen i mitt liv och fler lär det minsann komma.

Före
2015-05-16 20.11.01-1

Den där sköna känslan när hela kvällen ligger framför en. Nyduschad, luktar gott över hela kroppen. Sminkad med både det ena och det andra. Våga dra eyelinern lite extra hårt och svart över ögat. Använda den där ögonskuggan som gör att det uppstår vissa likheter med Ozzy Osborne.

party

Rock´n roll boots på

Nyinköpta strumpbyxor (kalasbyxor), som ska hålla inne hela härligheten men som har en tendens att korva ihop sig under fluffet som kallas magen. Röven som raskt åker upp två våningar och gör att en fis håller dig varm därbak i minst en kvart.

Sippa lite skumpa på hotellrummet och fnissa. En god middag, goda viner och samtal som bara flyter på – om precis allt.

meny1

Meny i högsta hugg. God mad…

Inga tankar på morgondagen utan närvarande precis där, just nu – i detta ögonblick…

Härliga möten

Härliga möten

Glädjas över att det fortfarande finns vuxna människor som helt enkelt bara gillar att bjuda på en ”stänkare” och bara vara. Barhänga och prata om livet i största allmänhet. Utan att vara grisfull och ondgöra sig över att ”frugan förstår mig inte längre”. Vuxna människor, mitt i livet med drömmar, visioner och med en enda ”mission” för kvällen! Ha roligt!

EfterEfter

Efter en kväll med fullt ös och ”rajraj” (åh, nu ringde visst 70-talet och ville ha tillbaka sitt ord), är det faktiskt helt okej att bara känna sig slut som artist men ändå så himla nöjd!

Krypa ner i sängen med ett fånigt flin och inse, ja, jag var faktiskt äldst på dansgolvet. Och ja, jag läxade minsann upp en och annan liten gosse som inte kunde bete sig respektfullt.

Glad över att det fortfarande serveras Gin & Tonic så att man blir osynlig framåt midnatt och kan tänka;

John Travolta – skit ner dig! I´m back!

Rafsa runt i minibaren framåt morgonkvisten och ”moffa” i sig en påse chips och kanske sista slatten skumpa. Fnissa lite till och njuta av den där euforiska känslan när ”kalasbyxorna” lämnar kroppen och röven halkar ner igen. Fötterna som tacksamt rätar ut sig och vill gosa runt i de nytvättade lakanens svalka.

Tacksam över att det sträcker och värker i hela röven och långt ner på låren ett par dagar efter. Att hitta de där Alvedonen längst ner i necessesären dagen efter kvällen före. Må lite pyton och gå och ta en fika. Fisa lite illa och må lite illa men inse – det var det fan värt!

Inte varje helg, inte varje dag men precis när jag själv vill. Det är frihet det! Att kunna välja vad jag vill göra, när jag vill göra det och hur jag vill göra det.

Relationer med människor är det finaste som finns. Vi är alla olika men så länge det finns glädje, samtal, respekt och förståelse – ja, då funkar det!

Icke att förglömma ”kalasbyxor”. Detta djävulens påfund som icke ska brukas allt för ofta…

Före och efter – allt har sin tjusning.

Kram kram

Sharing is caring!