gitarr1Efter ett totalt haveri när kroppen sa: – Stop in the name of love!

Att få återvända. Andas sin egen luft. Nystädat, smutstvätten som finns kan ligga där. Toalettsitsen kanske jag inte skulle slicka på men det är städat, torkat och rent. Jag kan bara koppla av och ta helg. En stund på en musikquiz på min hemmapub – Glöd.

En bulle hem, (taxi för ev. retards), ut med den håriga prylen och sedan laga en ja, formidabel pizza. Lyssna på musik, precis hur högt jag vill och bara vara jag. Tjoffa runt, hacka lök, stonka salamikorv, riva tre sorters ost – mixa, matcha.

Återvända till livet!

Jag tackar en högre makt för att jag har en ryggrad. Den gör att jag kan resa mig och framförallt är en ryggrad för mig att stå för sina värderingar och det liv man tycker är rätt och riktigt.

Livet som vi känner till är alldeles för kort. Man måste leva, våga leva – på det sätt man själv känner är rättrådigt. (Oh my god, vilka ord jag kan).

Just nu vill jag bara tillbaka till en god känsla. När man sakta lutar huvudet tillbaka, drar ett djupt andetag – och bara känner…

relaxsommarparty11surapelle2015-01-04 14.28.36toalettbesökgodnattselfieian

Jan? Jan, lever du? Hör du mig?

Jan? Jan, lever du? Hör du mig?

rulle

garage

Min äldsta son. Kärlek som inte kan ens kan mätas i kubik.

bild9

Min yngsta son. Vem fan döper sitt barn efter sin favorithäst? Jo, jag. Min älskling med världens underbaraste, suraste, sjuka humor.

pippiB1bakkenbild
Livet går alltid vidare. Tack och lov. Brukar inte gnälla men på min agenda har det varit lite för fulltecknat av saker som inte borde finnas där. Då måste man rensa i “livets kalender”.

När man blir vuxen, nåväl… Det följer i regel med ett medvetande i detta och då har man den enorma makten att kunna påverka sitt eget liv. Skrämmande eller hur? Men så är det.

Jag tänker inte leva mitt liv som en skrämd liten plutt.

Rise and shine

Att våga leva är jävligt svårt och jag tänker mycket på – det mesta…

Jag tänker aldrig sluta att älska, aldrig sluta att göra misstag, aldrig sluta att vara nyfiken, aldrig sluta dela med mig och framförallt – jag tänker aldrig sluta att vara jag.

Så det så.

Kram kram