För alla

Rostig

2013/04/12

Just nu känner jag mig lite som den Ford Fiesta jag hade en gång i tiden.

Jag vill så mycket men bilen börjar rosta, inifrån, och jag gasar och gasar som en tokig men det händer ingenting. Frustration blandat med ett otroligt högt motorljud som får hela karossen att skaka och vilja sprängas.

Då sitter den lille djävulen på min axel och kacklar. Du kan väl vara nöjd!

NEEEJJJJ!

Mitt liv kan inte bestå av TV-kvällar i soffan med groggen i handen, gloendes på andra som roar sig.

Jag vill prata, utmanas i samtal. Bli intresserad av andra människor på grund av vad de kan dela med sig till mig av sina tankar och sitt liv. Jag vill blomma ut! Jag vill ju leva! Jag vill skratta och inte bara åt mina egna upptåg utan även åt andras!

Har anpassat mig till otroligt mycket den sista tiden och jag känner hur jag rostar inifrån. Energin har lagts på alldeles fel saker och jag känner mig så dränerad. När man är slut så har allting som sägs en förmåga att limma fast sig som ett klibbigt flugpapper. Allt fastnar, även sådant som jag vet, att det här behöver jag verkligen inte ta in.

Då hände något magiskt! När jag nu var tvungen att installera om allting på min dator så plötsligt hände det!

Installerade Spotify igen och då fick jag plötsligt upp Sparks som förslag på musik jag kanske kan gilla. Om jag gillar!

Den som fortfarande inte har köpt ett par hörlurar så musiken kan krämas på för fullt, måste bara göra det! Finns på alla lågprismarknader i vårt avlånga land och kostar inte mer än max 200:-. En god investering, för du behöver inte reta upp varken gubbe, kärring, ungar eller grannar när du vill ha ett eget moment och hänge dig! Vansinnigt syndigt och alldeles makalöst underbart och du blir inte ens tjock av denna last. Njut…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Bullen 2013/04/12 at 07:10

  Ja vad musik kan göra för en! Fick en sån där kick för några dagar sen då jag skulle lägga en gammal alphavillelåt i min promenadlista. Då visar det sig att de kom ut med musik för bara några år sen. Och vilken musik! Herregud man kan bli religiös för mindre!
  Ha det gott !

  • Reply Tjockatantenistan 2013/04/15 at 19:04

   Åh, då ska jag leta upp dem. Gillade en del av deras musik också. Ja, det kan bli en sådan kick med rätt musik likväl som det finns en del man inte känslomässigt klarar av att lyssna på periodvis. Du ska på Elton i december eller?

  Leave a Reply

  Protected by WP Anti Spam