Tog en stund innan jag fick tummen ur men nu så kommer det…

Delad glädje är som bekant dubbel glädje och det kan jag skriva under på. Har haft en liten tävling på min facebook sida “tjockatantenistan” och på den här bloggen där jag bjöd in alla mina läsare att fira med mig!

Så roligt att så många tog tillfället i akt att få chansen att få vara med om något oväntat som i ärlighetens namn inte krävde någon större uppoffring.

Hur korade den enorma juryn bestående av tjockatantenistan och tjockatantenistan en vinnare då?

Jo, de printade helt enkelt ut alla mailsvar och la dem upp och ner. Blandade som en riktig pokerhaj och sedan drogs ett kort och vips så blev det en lycklig vinnare!

En jättego tjej som det sannerligen var en ren fröjd att få överlämna priset till. Priset bestod kort och gott av tjockatantenistan´s överlevnadskit!

spara3

Goa grejer som den lilla grisen själv älskar:

Vin, glögg, ostar och kex, pepparkakor med lite ädelost på tub (här överarbetar vi inte), clementiner, godis, ögonmask för att lindra biverkningarna av korgens innehåll, ledslinga (denna julen stora plåga men ack så effektfullt), ljus, servetter, julblomma samt avslutningsvis en döskalle i vitt glitter och självklart en tomtejävel.

Stort grattis säger jag till vinnaren!

IMG_0647

IMG_0653

 

Kommer fler tävlingar, var så säkra på det…

Din e-mailadress hos tjockatantenistan är den bästa investering du kan göra. Så medans du väntar på nästa tävling så är det helt okej att gå in under “kontakta mig” och helt enkelt skriva ” i väntan”.

Så, vad väntar du på?

Kram kram