Sharing is caring!

Halllåååå!!! Semesterfirande svenskar – vad är det som händer?

Hänger man in hjärnan i garderoben samtidigt som man plockar ut de mest vedervärdiga kläder man kan hitta?

När infördes lagen om att när man har semester fullkomligt äääääger man också matbutiken och köpcentrat?

Hänsyn kan man visa fast man har semester och bara för att man råkar vara född till man, så behöver man inte ge fan i att raka sig och gå runt och se ut som ett könsorgan i nyllet!

Till och med min egen älskling har lyckats rafsa fram ett par sunkiga shorts (trots att hans semester inte ens har börjat). Ingen röv, mycket tyg därbak och urtvättade! Nu har jag bestämt mig för att ta på mig simglasögon som kraftigt begränsar synfältet, för jag vill verkligen fortsätta tycka att han är världens finaste man.

Tror jag får ta på mig mitt snygga vita regnställ och mina Marimekko-gummistövlar och ge mig ut och leta lite svamp. Frid är vad min själ behöver just nu tillsammans med något vackert att titta på. Vad kan vara bättre än ett fält av gula kantareller?

Tillsammans med älgloppor som fullkomligt avgudar vitt och en lerig mosse som kommer att solka ner mina puttinuttiga gummistövlar. Skit samma, jag får iallafall gå i frid och slippa semestrande svenskar ett tag.

Have mercy..

Sharing is caring!