Idag blev jag så rädd som jag vet inte när jag var sist. Kände mig totalt utlämnad, ensamast i hela världen och jävligt ynklig. Jag blev till och med så rädd att jag glömde skita ner mig och det var ju i och för sig bra, för att sitta där med en fylld bralla hade inte gjort saken bättre, det vill jag lova.

Kom strax innan Ljungby på motorvägen då det plötsligt började falla ner små isflak från himlen. De byttes snabbt mot ett tätt snöoväder och jag fick väldigt bråttom att köra av motorvägen.

Stannade på en liten skogsväg och gick ur bilen och ut på vägen för att försöka bilda mig en uppfattning om hur halt det kunde vara. Halkade runt lite samtidigt som jag snyftade ynkligt för mig själv.

Här har jag beställt vinterdäck till min nya fina bil och tänkt hela dagen om jag skulle ringa och be dem slänga på däcken innan kvällens resa till Skåne. Men som vanligt rann tiden iväg och chefen är ju väldigt krävande, så det blev liksom inget med något däckbyte.

Så där sitter den lilla knubbsälen i bilen på en skogsväg, insnöad med ett gäng flottiga pommes frites efter ett snabbt instick på Burger King i Värnamo. Med kladdiga fingrar, lipen i halsen och en scudrobot (hund), som sitter i baksätet och undrar när det kommer en pommes och landar i hennes mun.

Ringer till C med förtvivlan i rösten. Han är på motorvägen norrut med nya fina vinterdäck på sin bil och konstaterar helt lugnt. -Ja, det är rena skiten med sådana däck som du har i detta väder – 18 tums, lågprofil!

Så väldigt skönt det kändes att höra. Här sitter det ett flottigt, knubbigt kapitalistsvin i sin fina bil och kan inte ta sig fram på vägen.

– Vad ska jag göra? piper jag ynkligt.

– Vet inte, säger han. Du får väl ta in på Toftaholm i natt.

Javisst, där ska jag släpa in en dreglande schäfer och boka rum för en natt. På ett av södra Sveriges finaste herrgårdshotell. Lipig, med flottiga fingrar, mensvärk så benen nästan känns bortdomnade och ett blodflöde som lätt kunde fylla upp ett badkar.

Försöker efter att ha pressat C på hur vädret ser ut och hur fort han tror jag kan köra,  sakta glida ut på vägen igen. Slirsymbolen blinkar frenetiskt på instrumentpanelen och bilen glider i sidled. Visst förstår jag C. Hur ska han veta hur vädret är där jag är, men vad gärna jag skulle velat att han vetat det!

– Kör på lite försiktigt, säger C. Det blir säkert varmare söderut. I Italien är det nog snöfritt.

Kul med en man med humor! Tyckte mig höra ett litet kvävt fniss.

Sagt och gjort. Jag halkade upp på motorvägen igen och tack gode gud så lugnade sig vädret och körbanan var ganska uppkörd och blöt så det gick att  köra framåt iallafall.

Till slut har jag landat där jag ska och visst var det varmare söderut.
Ett snabbrunda på City Gross och när jag lastar upp mina sexiga varor på bandet, slår det mig hur detta måste se ut.

[highlight]Ett paket dasspapper, trosskydd, tamponger mega plus plus, intimservetter, Läkerol, rakskum och en liter mjölk. Tycker mig ana hur kassörskan i sitt stilla sinne undrar dels hur jag mår men också vad jag har för hobbys. Tröstar mig med att jag nog är extra känslig efter min vansinnesfärd men visst fan tittade hon konstigt på mig![/highlight]

Det blåser som bara den men taket är kvar på huset och nuförtiden är jag en baddare på att få fyr i brasan.

Nu är allt uppackat och rödvinet i glaset. Hunden har fått mat och tuppat av framför brasan. Vinden viner utanför knutarna och jag tror att jag fått igång elpatronen. Jag har inte tänkt att sota ur pannan i källaren för där tror jag nämligen det bor konstiga saker som jag inte gillar, så nu får det bli elpatron!

Slutet gott allting gott men fy fan rent ut sagt, vilken skräckupplevelse! Såhär i efterhand kan jag fnissa åt mig själv. Så tuff som jag kan vara, lika ynkligt kan det bli. Tur är väl det och visst gillar män när vi kvinnor behöver dem?

Me Tarzan – you Jane…
Fast jag känner mig mer som Chetaah än Jane om jag ska vara ärlig…