Sharing is caring!

När man ser ett tomt hus ser man betydligt fler skavanker än när det är möblerat. Betydligt fler.

Första lasset levererat och trots att vi inte köpt något i möbelväg förutom en helt underbar ”butterfly” fåtölj så fyllde vi ett helt släp.

Nu gäller det att hålla sig till plan A och bara göra det vi bestämt från början men det kommer att bli svårt, mycket svårt. Skönt när man vaknar på morgonen och det första C säger efter ”god morgon” är ”hur ska vi göra med alla fönster?” Då jag känner mig själv rätt så kommer jag efter de första tre penseltagen att ha fått spunk och kommer förmodligen att ta en rökpaus och samla kraft. Sedan blir det nog några tag till och förmodligen kan jag beställa hem en pall med Marlboro Gold.

Jag vill hellre vara i trädgården (trots att det finns en sabla massa insekter där, har redan träffat på gråsuggor och ett helt myrsläkte), och vet redan var rabarberna och jordgubbarna ska vara. Fick till och med en tanke på potatis men som tur är la sig den tanken snabbt.

Finns massor med gamla fina arter i växtväg i trädgården som inte syns bland allt ogräs men som jag fullkomligt älskar. Men vi skulle ju bara ha gräsmatta och blommor i krukor? Helt underbar uppväxt tät fin häck men som måste ansas. Har insett att jag tillsammans med en häcksax kommer att fullständigt haverera denna skapelse samt hur lätt är det att gräva upp en nyponbuske som säkert har stått där i femtio år?

Hur lätt är det att i dagens läge få tag på en dräng som arbetar för husrum och mat? Inte heller tror jag det är aktuellt med gratis hjälp från starka unga män som gladeligen skulle gräva runt i min trädgård bara för att få chansen att kolla in mig i bikini. Inte ens Panos Emporio kan göra en sådan bikini.

 

Houston, we have a problem. Säger maniskt till mig själv:

stilla dig kvinna, stilla dig

Här kommer Min sommar i ett ”tegelskal”

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px” color=”#ad13ad”]Ähhh, hur var det nu igen? Skulle jag måla också?[/typography]

[divider]

Sharing is caring!