Idag är jag glad och känner mig stolt över att jag helt på egen hand kan köra in på en mack, (ja, först och främst hitta en i den stora staden Jönköping) och lyckas få upp framlocket på bilen – alldeles själv. Därefter spatserar jag in och köper mig en 2 liters färdigblandad spolarvätska och häller detta i rätt behållare (hoppas jag), för att sedan likt ett proffs fylla på med några droppar vatten från en kanna som någon har varit gullig soch ställt fram.

Har varken spillt på mig själv, hällt en massa utanför och lyckas även stänga framlocket utan några som helst komplikationer! Detta är ju egentligen inga uppgifter en kvinna ska behöva utföra och kunna men faktum är att känslan av oberoende är himlastormande!
Samma sak vet jag dock att jag inte känner när jag behöver tvätta bilen själv eller om jag hade varit tvungen att byta däck själv. Nej, det får hålla sig till saker som kan utföras med vanliga kläder och med bibehållet rena händer.

Fortfarande halsont och lite ljummen i pannan men står på benen så något svin har inte slagit grisfoten i mig ännu.
Längtar redan till kvällen när alla sysslor är avklarade och jag får krypa upp i soffhörnet och snora fritt. Kom nämligen på att jag nog inte heter Onassis i efternamn och behöver därför arbeta…tyvärr…

Snart lunch och jag tror det blir lite indiskt eftersom det idag endast är 2 månader och 2 sketna dagar kvar tills jag ska åka till Indien! Min längtan är enorm efter denna semester!

Ha en förhoppningvis fortsatt trevlig dag och passa er för svinet!

Kram kram