PorkyslapEtt fetto med storhetsvansinne som blivit den han är genom födsel och ohejdad vana. Någon form av hjärnskada som följd av inavel är också högst troligt.

Jag pratar om det lilla svinet (förlåt mig alla svin), Kim Jong-Un. En diktator som tyranniserar sitt folk och tycks tro att världen är en form av ett nytt kul dataspel där man kan göra lite som man vill.

Jättebaby

Eh, photoshop inget man hört talas om?

Fanskapet är runt 33 år gammal och han går under benämningen “den store efterträdaren”. Ja, stor är han ju förvisso till omfånget. I övrigt en jättebebis (förlåt alla överknubbiga bebisar), en farlig sådan.

Fadern Kim Jong II gick under benämningen “den käre ledaren” och var ju även han en stor stilikon för resten av världen. Ingen kan väl glömma höstkollektionen 2010 som gick i jordiga toner med inslag av brunt.

Den lilla tjockisen (vi kallar honom kort och gott för Porky), är inte bara en stor efterträdare, han har även tilldelats titeln marskalk och det är den nordkoreanska arméns näst högsta titel. Det var ju fint och det var säkert ett demokratiskt och enhälligt beslut taget av det lyckliga nordkoreanska fria folket. (Åh, vad jag önskar att han hellre hade tilldelats titeln marschall).

Usch, jag mår illa av att det fortfarande idag 2013 finns länder som lever under diktatur och tyranneri.

Pork in boxPorky har tydligen studerat i Schweiz men då under pseudonym. Jag hoppas att pennalismen var starkt utbredd där och att han många gånger fått smaka på det. Vet inte riktigt hur det går till på de där skolorna där pennalismen är ett väl nedtystat inslag. (Inte så vanligt på Brinellskolan i Nässjö. Där fick vi hålla tillgodo med finniga sparrisar från T).

Att ikläda honom ett gristryne torde varit helt verkningslöst då man inte kan likna en övergödd gris mer naturligt, men däremot kanske ett välfyllt pennskrin uppkört i röven? Eller varför inte en hel kateder?

Storebrorsan försvann tidigt när farsan skulle utse sin efterträdare. Den lilla busen hade ju illegalt tagit sig in i Japan för att besöka Tokyo Disneyland.

Mellanbrorsan var inte heller att tänka på för han är på tok för feminin. Framgår inte om han är bögisch eller bara en transvestit som gillar att springa runt med – ja vaddå? Ser de inte alla likadana ut? Uniformer och rishatt? Kanske spejsar man till det som nordkoreansk transa med lite kinky underwear och lite glitter i grenen?

Hursomhelst tycker jag det är vidrigt att Porky kan hota en hel värld.  Tänk vad skönt om han hittat något annat att fokusera på.

Jag funderar på att maila honom och föreslå några enkla dieter vi har här i väst, som han verkligen behöver ägna sig åt. Varför kan han inte testa lite Viktväktarna? Inte GI för jag tror han behöver ha sina kolhydrater. För lite kolhydrater kan få till följd att hjärnan stänger ner lite och det verkar den ju redan ha gjort.

Hursomhelst kan han ju bygga jättefina missiler och robotar med hjälp av morötter, gurkor och polkabetor.

Eller varför inte en färgglad cykelstass och en terrängcykel utan sadel? Då kan han ju cykla runt i världen och skrika ut sina hotelser samtidigt som han får lite frisk luft och sannolikt tappar några kilon?

Men se det törs han inte! Feg och gömmer sig bakom sin armé. Trulig, bortskämd och en liten tjurskalle som vill ha sin vilja fram. Synd att jag inte vet hur lång han är men enligt mina beräkningar är han troligtvis inte över 170 cm. Med tanke på hur han bär sig åt så är pitten förmodligen väldigt, väldigt liten.

Ja, nu hoppas jag innerligt att någon törs prata honom tillrätta och får honom på andra tankar. Nu vill jag se Viktväktarna göra ett gigantiskt mediaklipp och få honom på bättre tankar. Måste ju helt klart vara ett större nyhetsvärde i det än den reklambluff som avslöjades med Shirley Clamp, som tydligen inte alls gått ner i vikt med hjälp av Viktväktarna utan någon privatklinik.

Får jag bara chansen, så ska jag lägga honom över mina knän och piska hans skinkor färgglada, och därefter om jag orkar, köra upp en det största blockljus jag kan hitta på IKEA.

Rakt upp i mumindalen! Så det så!

I väntan på det ska jag fortsätta kurera min förkylning och vara tacksam över att jag lever i landet Sverige. Kanske jag gnolar lite på sången “Det lilla ljus jag har” med ett snett varggrin…

Kram kram

images